1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Nazywam się Piotrek, żyję już 15 lat. Chodzę do klasy II gimnazjum. Interesuję się głównie komputerami (obróbka grafiki rastrowej, projektowanie/tworzenie stron www) oraz piłką siatkową/nożną. W szkole moim ulubionym przedmiotem zawsze pozostaną przedmioty ścisłe. Z nauką nie mam żadnych problemów, jestem dobry z angielskiego ^^
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na forum dołączyłem 1 stycznia 2007 r.(01-01-2007) - jestem tu ponad 2 lata

Większych sukcesów na nim nie miałem ;p Prowadziłem kilka for, teraz tworzę stronę www.
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Miałem dwie postacie - 60 EK oraz 65 RP. Aktualnie czasem loguję na pala. Byłem tutorem, jednak z braku logowania przestałem nim być. Gram w Tibię od roku 2006
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Nie znoszę spamu, keyloggerów i innego syfu. Gdybym został moderatorem na pewno "wyczyściłbym" parę działów. Na forum.tibia.pl jestem zawsze gdy mam włączoną przeglądarkę, zawszę spojrzę na nowe odpowiedzi. Na moderację mogę poświęcić do 4 h dziennie, w weekendy więcej ;p
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Sądzę, że nadaję się na nią. Jestem odpowiedzialny i mimo swojego młodego wieku znam się dobrze na różnych aspektach komputerów/forum.Myślę, że moderacja forum.tibia.pl nie stanowiłoby dla mnie problemu. Więc tak, powiem to jeszcze raz sądzę, że nadaję się na tą pozycję. Ale to wy ocenicie czy na nią zasługuję
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Raczej nie, parę ostrzeżeń dostałem, ale konfliktem tego nazwać nie można.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Jestem bardzo kreatywnym i pomysłowym człowiekiem. Gdybym miał szansę dorzucić choćby trzy grosze do moderacji tego forum to nigdy takiej szansy bym nie zaprzepaścił. Moje propozycje na rozwój strony/forum:
*Dodanie shoutboxa
*Galeria ze zdjęciami z Tibii
*Organizacja konkursów itp.
Jest tego dużo więcej, gdybym został modkiem może kilka z tych pomysłów zostałoby zrealizowanych?
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
1.O wszystkim i o niczym (popularny OWiON)
2.Zdjęcia
3.Inne, bardzo lubię tam pomagać
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Jestem odpowiedzialny i kulturalny, potrafię pisać poprawnie ortograficznie i gramatycznie. Zawsze dotrzymuję wcześniej ustalonych terminów. Znam się dobrze na komputerach. Stosunkowo dobrze znam angielski (zdałem PET, w tym roku mam zamiar pisać FCE.). Unikam kłótni. Mam duże doświadczenie w moderacji forum. Ogólnie mówiąc - chcę pomóc stworzyć jeszcze lepszą tibię.pl!
Pozdr
Piternet