Cytuj:
Oryginalnie napisane przez asto1234
Nie wiem ile masz lat, ale naucz sie wkoncu czytac ze zrozumieniem. Nie pisałem ze Ty twierdzisz ze on jest br. Dobra skoncze juz to, mnie to gowno obchodzi co piszesz, ciekawe kogo miales polaka kolege z amery jezeli 100+ polakow jest na prawde "garstka" i wszystkich znam wiec moze jak jestes taki cwany to powiesz jego nick? A i jeszcze powiem jedno, u nas polacy moga "gówno" oprocz paru.. (moze trzech) czyli są noobami którzy nikogo nie znają z ważnych osób. Nie wiem co kur*wa Ci przychodzi do glowy aby się klucic z kims takim jak ja. Jeśli Ty nawet nie wiesz tego ze eo gra nowy owner to Ty wiesz na prawdę 0 , i nie wiem czy slyszałes cokolwiek kiedys o amerze wiesz tylko ze eo tam gra i tyle- perfidny noob za przeproszeniem ktory wtrąca sie w nie swoje sprawy i wszystko miesza . Kurw*a nie nawidze takich wiec lepiej zamknij ryj proszę.
|
pomine juz ortografie bo nie chce mi sie z ciebie wysmiewac

najbardziej rozsmieszylo mnie, ze niby wtracam sie do cudzych spraw - no tak jesli wtracaniem nazwiesz podwazanie czyjegos zdania i chec udzielenia sie w temacie sobie znanym. i oszczedz sobie przezwisk bo dzieki nim wiem, ze to ja wygrywam ta dyskusje

ogolem myslalem, ze polemizuje z kims madrzejszym i znajacym temat lepiej ode mnie ale sie zawiodlem