Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 23:09   #20
Xantro
Użytkownik Forum

Xantro's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Xantro ma numer GG 2640199
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Borys, rocznik 94. Zainteresowania ? Manga&Anime, muzyka, ostatnio programowanie. No i Internet i gry komputerowe. Poza tym koszykówka, kiedyś deska, może kiedyś do tego wróce. Szkoła ? Póki co nie mam znią żadnych problemów i prawie pewien jestem że tak zostanie.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Jestem jednym ze starszych użytkowników forum bo od 15.03.2004 (jeśli chcecie żebym podał nazwe starszego konta to PW, wole żeby mnie z nim nie utożsamiano, a hasła i tak nie pamiętam). Na forum jestem codziennie, a to chyba ważne. Moderowałem pewne forum (dawno temu, już go nie ma). Co prawda liczba aktywnych użytkowników nie przekraczała 10 osób, ale jednak).
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
42 ED, jeszcze na tibii 7.81. Od tamtej pory nie gram (ewentualnie okazjonalnie wbije jakiś 30 lvl i pkuje ze znajomymi).
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Każdy wie że na forum za dużo jest syfu. Za dużo spamu i łamania regulaminu (nie wiem czy dalej, ale przed chwilą w Owionie był kolejny temat o zarabianiu przez internet). To przeszkadza i denerwuje. Czasu mam 'aż za wiele', na moderacje moge poświęcić codziennie conajmniej godzine dziennie. Jeśli będzie trzeba to więcej. Poza tym też mam własne życie ;d
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Według samego siebie (dziwnie to brzmi) nadają się na to stanowisko. Dlaczego ? Często siedze na forum, znam stąd całkiem sporo osób (choć oni mnie pewnie mniej ;d). Zazwyczaj nie pisze za dużo, ale staram się przejrzeć każdy nowy post, przynajmniej w "Inne" choć działy tibijskie też często przeglądam.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie przypominam sobie. Miałem jedne ostrzeżenie, ale za sprawe bardzo błachą ;d
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Strona rozwija się w dość dobrym kierunku. Jedynce co moge zarzucić (stronie, nie forum) to opóźnienia w pisaniu newsów. Czasami nawet kilku godzinne obsuwy w stosunku do innych stron (a nawet forum) zniechęcają.
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
RPG, O wszystkim i o niczym, Twórzczość / Grafiki.
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Młody, pełny werwy, oryginalny, ambitny, inteligentny. Potrafie dogadać się z ludźmi, patrzeć na sprawy obiektywnie. Jeśli trzeba potrafie być ugodowy, choć z pewnością nie jestem konformistą. Długo już jestem na forum, kojarze po nickach większość użytkowników, znam jego zwyczaje. Może brak mi trochę doświadczenia, ale szybko się uczę.

Pozdrawiam,
Xantro
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle."
Xantro jest offline