Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2009, 00:04   #21
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

1. Bartek, lat niespełna 25
  2. <--Data dołączenia. Sukcesy? Nie wiem, co można by określić tym mianem. Chyba fakt, że nie dostałem ani razu bana to już sukces
  3. Najwyższy poziom 101, grałem wszystkimi profesjami po trochu, ale moją ulubioną jest mag. Szczególnych osiągnięć brak.
  4. Dlaczego chcę zostać moderatorem? Chyba z nudów. A może mroczna część mojej duszy pragnie władzy nad maluczkimi Sam nie wiem. Co do poświęcanego czasu, to różnie bywa, ale czasem potrafię pół dnia przesiedzieć klikając bez sensu po różnych forach.
  5. Gdybym uważał, że się nie nadaję, to bym się nie zgłaszał
  6. Jakieś tam drobne sprzeczki, np. o zamykanie tematów albo zgłaszanie postów, które uważałem za spam, ale co do których modkowie mojego zdania nie podzielali
  7. W zasadzie wszystko, może ewentualnie oprócz fake'ów, bo one mnie średnio interesują.
  8. Nie
  9. Chyba lapidarność poprzednich części zgłoszenia nie wróży mi zbytnich szans na sukces, więc tutaj tym bardziej nie chce mi się produkować

Cytuj:
Czego wymagamy?
1) Częstego logowania się na forum i aktywnej moderacji. +
2) Podejmowania głosu w dyskusjach na forum modków. +
3) Wysokiej kultury osobistej i opanowania. +
4) Wniesienia czegoś nowego do naszego zespołu. -
5) Prowadzenia obiektywnej moderacji.+
6) Lojalności wobec teamu i zachowania tajemnicy co do wszelkich spraw, które nie są upubliczniane. +
Duch Niespokojny jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.