Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2009, 01:07   #22
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Hmm, parę slow o mnie. Nazywam się Kamil, mam 17 lat. Interesuje się komputerami, grafiką komputerową, sportem. Postępy w szkole? Powiedzmy, że są... Uczęszczam do 1 klasy technikum ekonomicznego, na dosyć ciekawy profil "Technik cyfrowych procesów graficznych". Brzmi nieźle, co?

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na f.t.pl jestem od czterech lat, aktywnie od minimum dwóch. Sukcesy? Od niedawna jestem w supporcie, oraz od około roku aktywnie opiekuje się serwerem tibii.pl w Counter-Strike. Byłem 'niebieskim' na paru mało znaczących forach, a nawet już nieistniejących.

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
No tu mogę się "pochwalić". Gram w miarę aktywnie, posiadam 225 Royal paladyna. Więcej informacji mogę udostępnić na PW.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Hmm, nie będę chyba oryginalny. Zawsze chciałem nim być i pomagać ogarnąć to co tutaj się dzieje. Czasu mam sporo, dziennie spędzam około 3-4h przy komputerze.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Tak. Dlaczego? Bo tak!

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Jak już kiedyś pisałem, tibia.pl jest już wystarczająco rozwinięta. Wystarczy tylko uaktualniać stronę w miarę potrzeb.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Inne
Zdjecia
Filmy

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Jestem pracowitą, obiektywną osobą, nie mam problemu z pracą w grupie. Posiadam też małe doświadczenie + szybko się uczę.

Ostatnio edytowany przez Koszyk - 23-03-2009 o 14:14.
Koszyk jest offline