1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Mam na imię Adam, mam 18 lat, interesuje sie anime, sportem, grami, muzyką..
Chodzę do Liceum zaocznego, a do pracy mam zamiar sie wybrać w przyszłości.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Posiadam konto od 2007 r. Na innych forach udzielalem sie często, tutaj zacząłem sie udzielać dopiero od niedawna bo wcześniej jedynie co to czytalem innych ludzi posty.. Sukcesów dużych nie posiadam, aczkolwiek moderowalem 1 lub 2 fora lecz to bylo dawno.
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
W tibie grałem od 7.6 do 8.4, jednak znacznych sukcesow nie mialem.. Max miałem 96 lvl, lecz niestety postać została schakowana i usunięta.
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Chcę zostać moderatorem ponieważ na tym forum jest bardzo wiele niepotrzebnego spamu, i w wielu tematach coraz więcej jeest linków które zawierają keyloggery, a przecież nie chcemy aby jakaś nowa osoba na forum dała sie złapać na takie coś, ponieważ to coraz bardziej psuje tutaj atmosferę i respekt forum. Dużo czasu mogę poświęcic na moderacje ponieważ chodzę do szkoły tylko w weekendy, więc w tygodniu mam mnóstwo czasu.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Myślę ze móglbym sprostac temu zadaniu ponieważ często sie udzielam na różnych forach i zwracam uwagi na posty innych i wiem co robić w różnych przypadkach.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Miałem chyba 1 bana ale to przez własną głupotę. Tak to żadnych konfliktów nie miałem i nie mam.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Dodanie innych różnych działów, wprowadzanie limitów takich np: zakazanie podawaniu linkow z servera *********** bo tam najczęściej jest wrzucane duzo "syfu".
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
O wszystkim i o niczym, Filmy, Fake'i
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Ponieważ jestem pomocną i elokwetną osobą. Jestem miły w stosunku do innych i zawsze pomocny w każdej sytuacji... Sądze że mógłbym wnieśc na forum duzo dobrego.