Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2009, 11:12   #25
Cute_Nightmare
Użytkownik Forum

Cute_Nightmare's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Ania, 18 lat. Książki fantasy osadzone w rzeczywistości, kultura krajów anglojęzycznych. W maju matura, później wolne przynajmniej do października, o ile nie dłużej. Praca póki co nie, ale od połowy maja planuję pracować na pół
etatu w barze. Co drugi dzień, co drugiego tygodnia. Nie przeszkodzi mi to w moderowaniu forum ; )

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Czytam forum od 3 lat, konto mam niecały rok. Sukcesów brak. Nie moderowałam jeszcze innych for, poza klasowym, które upadło przez klasę : /

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Jedynym osiągnięciem był 23 rookstayer, aktualnie skasowany.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Nie będzie oryginalnie, ale skręca mnie, gdy widzę ten spam. Drażnią mnie osoby, które nie użyły szukajki, tylko od razu zakładają miliony tematów, jakby nie mogli wpisać kilka pytań w 1 temacie. O offtopie nie wspomnę. Chętnie zrobiłabym z tym porządek. Czasu mogę poświęcić sporo, komputer w domu jest wiecznie włączony i jest tylko do mojej dyspozycji, nie będę miała problemów z pracą na forum. Co do mojej „roboty” od maja… Myślę, że dam radę co drugi dzień poświęcać 2-3 godzin więcej na moderację.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Po głębszym zastanowieniu się, dałabym sobie szansę. Jeszcze nie zdarzyło się, bym kogoś zawiodła.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie, nigdy.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Teraz nic mi nie przychodzi do głowy.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Twórczość – całkowicie zapuszczony dział.
Tajemnice Rookgaardu lub Mainland.
Inne.

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas.
Przyda się kobieca ręka na forum ; )

MADNESS!!

Coś się już skończyło...
Tylko czemu coś innego nie chce się zacząć?
Cute_Nightmare jest offline