1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Jacek, 15 lat, jestem w miarę miły spokojny i kontaktowy. Zainteresowania mam "typowe" czyli: muzyka(w tym tygodniu rozpoczynam grę na gitarze), komputery, CS(steam ftw), wypad ze znajomymi i generalnie to się nie nudzić. W szkole nie mam problemów (no może chemia ale co chemia ma do tibii...) a co do pracy... swego czasu roznosiłem ulotki i pracowałem w reklamie (nie w TV tylko po ulicy łaziłem z megafonem).
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na forum 2.5 roku, moim sukcesem jest nie posiadanie ani jednego bana. Kiedyś byłem redaktorem na stronie na pokemonach...
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Gram 3.5 roku, masa postaci w przedziale 35-40 lvl, na tą chwile loguje się rzadko i tylko po to, żeby pogadać ze znajomymi albo zobaczyć co nowego Update wniósł.
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Jest kilka powodów ale wypiszę najważniejsze:
-mam masę czasu
-chce tu zrobić porządek
-szpanerski kolorowy podpis pod nickiem
Czasu mam dość dużo, bardzo często siedzę na forum, jestem w miarę na czasie z bieżącymi sprawami.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Nadaję się, ponieważ sumiennie wykonuje powierzone mi zadania i sądzę, że dość długi czas spędzony na forum i w Tibii tylko pomoże mi w wykonywaniu tej roboty.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie, nie zamierzam mieć.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Podchwycone z innego forum ale dodałbym "Aleje Gwiazd"; trafiałyby tam
tematy, teksty które po prostu nie mogą zostać usunięte, tzw. "perełki"
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Zdjęcia, dział "Dla początkujących" i OWiON.
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas.
Bo mam czas, chęci i samozaparcie do sprawienia aby to forum stało się lepsze. Poczucie humoru i luz też, więc nie zamierzam ganić za chęć rozluźnienia atmosfery w temacie.
a od kiedy filmy są w .html?
|
|