Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2009, 15:31   #29
sXe
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Ostrołęka

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Panteon
Świat: Astera
Poziom: 106
Skille: 88+/65+
Poziom mag.: 18
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Patryk, lat 15
  1. Sport
  2. Muzyka
  3. Film
  4. Komputery

Co ze szkołą?
    Nie jestem jakimś wybitnym uczniem, ale przedmioty takie jak język angielski, język polski czy matematyka znam bardzo dobrze i myślę, że głównie one przydałyby mi się najbardziej do moderacji.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)

Forum odwiedzam od tibii 7.5 (nie jest to moje pierwsze konto na tym forum).
Byłem NewsManem na znanej stronie poświęconej Open Tibia Serwer (nick oraz adres strony mogę podać na PW), lecz odszedłem po pewnym czasie ze względu na małą ilość czasu (odszedłem mniej więcej 1 rok temu).
Pół roku temu temu zostałem głównym moderatorem rozwijającej się strony. (adres i nick na PW.)

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Pallek Adrian, 102 RP na Asterze. Tutor (mam zamiar starać się o senior tutora ). Nigdy nie używałem bota!

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Chciałbym zostać moderatorem, ponieważ lubię to stronę i chciałbym wnieść coś nowego na forum (czy też stronę).
Mam ogrom czasu. Myślę, że 3 - 4h (jeżeli zajdzie potrzeba to więcej) dziennie mogę poświęcić na moderację.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Myślę, że nadaję się na tą pozycje idealnie. Wcześniejsze moderowanie for internetowych nauczyło mnie wielu rzeczy i myślę, że mógłbym te doświadczenie wykorzystać na tym forum.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
  • Ponowne wstąpienie do supported, a później nawet do promoted fansites. (oczywiście jeżeli jest to możliwe)
  • Poprawienie spisu niektórych itemów, ponieważ nie są zgodne z teraźniejszą wersją klienta do gry (tj. rody).

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
  • Zdjęcia (Multimedia)
  • OWiON (Forum ogólne)
  • Updates (Forum ogólne)

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Jestem młody, utalentowany i co najważniejsze potrafię pracować w grupie. Myślę, że wniósłbym bardzo wiele do tego forum i właśnie dlatego chciałbym zostać moderatorem.

Cytuj:
Czego wymagamy?
1) Częstego logowania się na forum i aktywnej moderacji.
2) Podejmowania głosu w dyskusjach na forum modków.
3) Wysokiej kultury osobistej i opanowania.
4) Wniesienia czegoś nowego do naszego zespołu.
5) Prowadzenia obiektywnej moderacji.
6) Lojalności wobec teamu i zachowania tajemnicy co do wszelkich spraw, które nie są upubliczniane.
Spełniam wszystkie wymagania! ^^

Jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej o mnie napiszcie na PW, tam mogę podać GG.

Do zobaczenia, (tak myślę )
sXe

Ostatnio edytowany przez sXe - 23-03-2009 o 19:03.
sXe jest offline