Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wywiady
pomine juz ortografie bo nie chce mi sie z ciebie wysmiewac  najbardziej rozsmieszylo mnie, ze niby wtracam sie do cudzych spraw - no tak jesli wtracaniem nazwiesz podwazanie czyjegos zdania i chec udzielenia sie w temacie sobie znanym. i oszczedz sobie przezwisk bo dzieki nim wiem, ze to ja wygrywam ta dyskusje 
ogolem myslalem, ze polemizuje z kims madrzejszym i znajacym temat lepiej ode mnie ale sie zawiodlem 
|
Koles... gówno mnie obchodzi co o tym myslisz, i nie mow ze wygrales przez moje wyzwiska, bo ten temat nie podlega temu. A na te twoje gówniane posty odpowiadam jak najszybciej moge bo mam malo czasu na rl aby sie starac dla takiego kogos malo waznego - jak Ty. A co mnie to obchodzi czy wierzysz mi w opowieści o eo. Ty tam nie grasz (co juz powiedzielismy sobie) i gówno wiesz, a jesli tak nie uwazasz albo cos to nie pisz juz tego jeszcze raz ( gówno mnie to obchodzi jak Ty myslisz) Jeszcze nigdy nie widzialem kogos tak upartego. Ja wiem swoje i Ty wiesz swoje ale wydaje mi sie ze nie wiesz tylko sobie tak wkręcasz ( ze niby Ty masz racje ) Kazdy mysle ze uwaza tak jak ja, Ci co czytaja nasze posty tez.
Podsumujmy:
Koles z jakiegos swiata pl noobowskiego prawdopodobnie harmonia czy jak to tam, ktory nie zna prawdopodobnie angielskiego ani innych jezyków uwaza ze zna lepiej Eternala Obliviona ze świata amera, ktory pochodzi z Anglii(pierwszy owner ktory stworzyl chara) lepiej odemnie czyli osoby ktora:
Gra na amerze, rozmawial nie raz z eternalem, zna nawet dobrze jego przyjaciela ktory z początku przygody był z nim, aczkolwiek równiez zaczałem przygode nie dlugo po nich.
- zna dobrze anglielski- stad sie sklada ze wytrzymalem na amerze na dluzszy czas. Proste jak nie znasz angielskiego to na takim serverze dlugo sie nie utrzymasz, chyba ze masz szczescie - bocisz na rotach czy gdzies lol

Nie musisz odpisywac na to bo nie ma sensu, ja sie na Ciebie nie gniewam, tylko dziwi mnie dlaczego takie cos gadasz skoro to nie jest prawda

zastanów sie nastepnym razem zanim cos napiszesz,
PS: Wszystkie posty w tym temacie pisze bez sprawdzania jak jakis błąd sie nawinął to z góry przepraszam, ale nie mam czasu na poprawianie z pewnych przyczyn. Pozdrawiam.