Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2009, 16:31   #45
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
Dobrze, że chociaż zreflektowaliście się i nie zamieszczacie informacji o wyborach na stronie głównej...
O ile mnie pamięć nie myli to były tylko jedne(no może dwa razy max) wybory, do których był nius z ogłoszeniem na głównej i było to przynajmniej 3 lata temu, jak nie więcej... ;-)

Ryba:
Nigdzie nie napisałem czegoś takiego. Co najwyżej można powiedzieć, że niektórzy są zbyt łatwowierni, a zdecydowana większość jest za leniwa, żeby sprawdzić swoje informacje, zanim zacznie wypisywać swoje jakże mondre spostrzeżenia... ;-)

Drunk:
Ciężko w kółko utrzymać taki sam poziom, z czasem materiał się wyczerpuje. Przekrętów nie ma bo nie ma Oxego i Supera, a przynajmniej są mało aktywni, a to oni byli prowodyrami większości dziwnych akcji... Był jeszcze Raul, Sesaj i parę innych osób, które ich w tym wspierały. Więc jest to logiczna kolej rzeczy, poza tym teraz forum się bardzo rozrosło w porównaniu z 4-5 latami temu i stało się mniej zażyłe, ludzie już się tak dobrze nawzajem nie znają, bo jest ich za dużo, żeby wszystkich ogarnąć. Na #tibia.pl z tego co wiem też mało kto siedzi...
Jeśli ktoś przychodził tylko po ww. rzeczy to faktycznie może stwierdzić, że forum jest martwe pod tym względem. Natomiast rośnie pod innymi względami.

To tak jakby powiedzieć, że gry komputerowe umarły, tylko dlatego, że nikt nie robi już takich strategii jak 15 lat temu, nie biorąc pod uwagę, że teraz tworzy się gry innego typu...
Dr. Omader jest offline