Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2009, 17:36   #30
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)Na imię mi Paweł, rocznik 1991 wiec macie tu zgłoszenie osoby dorosłej (rocznikowo). Moje zainteresowania to głównie zjawiska paranormalne i ogólnie pojęte ciekawostki ze świata. Lubię dowiadywać się ciekawych rzeczy nawet mało ważnych dla większości społeczeństwa. Poza tym muzyka – rap polski i amerykański. Właśnie jestem w drugiej klasie liceum na profilu dziennikarsko – humanistycznym.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
No trzy latka na forum stuknęły. Widziałem dużo głupot, debilizmu i wszelkich dysmózgowi, że nic mnie zdziwi i nie zaskoczy. Sukcesów chyba brak poza tym, że jestem chyba najbardziej znienawidzony przez graczy facc za mój temat w dziale Updates. Ale to można zaliczyć na plus, bo dzięki mnie wszystkie facc żale były w jednym temacie. Moderacja na innych forach - była, ale i tak nie sprawdzicie efektów, bo forum już nie istnieje. Ręczę wam, że spokój panował.

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
50 knight, moja najwyższa postać jaką zrobiłem. Skończyłem z grą w Tibie, bo strasznie czasożerna i niedająca żadnej satysfakcji. To tyle, przecież moderacja na forum rządzi się innymi prawami.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Dlaczego chce być moderatorem? Bo wkurzają mnie idioci na tym forum, miliony tematów, na które są już odpowiedzi, debilne odpowiedzi oraz debilne i oczywiste łamanie regulaminu (sprzedawanie kont, keyloggery itp.). Jestem w stanie poświęcić na moderacje większość dnia, bo na forum jestem średnio co kilkanaście minut. Nie znaczy to, że siedzę cały czas, tylko, że wręcz nałogowo sprawdzam co nowego (i z reguły głupiego) na forum. Poza tym często się zdarza, że modkowie zostają znienawidzeni za swoją pracę, a w moim wypadku niewiele się zmieni jak dostane te pozycje. Zaoszczędzi to wam wyrzutów sumienia za załamania nerwowe innych użytkowników, którzy zostaną znienawidzeni za moderacje.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Tak nadaje się na tą pozycje. Zawsze chciałem zaprowadzić tu porządek i często miałem ochotę mieć możliwość usunięcia tematu, bo był tak głupi, nieregulaminowy i niepotrzebny, że płakać się chciało.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Ano mam. Częstsze wybory na moderatorów.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Inne – po prostu raj spamerów, a tam spędzam też najwięcej czasu.

O wszystkim i o niczym – prawie jak inne, ale tu brak raczej kultury wśród piszących.

Updates – w czasie updateów jest tam okropnie.

Ps: Osobiście wybrałbym z 5 działów, bo porządek potrzebny jest wszędzie.

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Dlaczego ja? Bo jak już pisałem jestem tu 3 lata i nie wybieracie kogoś kto nie zna forum. Wiem co i jak, gdzie jest najgorszy spam, najgorsze kłótnie, orientuje się wśród użytkowników i wiem kto należy do tych dobrych, a kto do tych złych. A doświadczenie w takiej robocie jest chyba najważniejsze prawda? Nie zawiodę was, nie będę nadużywał władzy, ale sumiennie banował i porządek sprawował.

10. Wszystkie wymagania jakie stawiacie spełniam lub spełnie (dyskusje na forum modków).

Dziękuje za uwagę i przeczytanie tego co napisałem.

Ostatnio edytowany przez Erhion - 23-03-2009 o 17:42.
Erhion jest offline