Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2009, 18:54   #900
Markel
Użytkownik forum

Markel's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hexoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cultivation
Świat: Nerana
Poziom: 110
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
Wejście na rynek tzw. dopalaczy w ostatecznym rozrachunku przyniesie pożytek. Ludzie oswoją się bardziej z narkotykami jak te będą sprzedawane o rzut beretem od ich miejsca zamieszkania, i jak zobaczą Mietka spod czwórki naćpanego pigułą o enigmatycznej nazwie "Diablo" (i, o dziwo, nic mu się nie stało!). Nie mówię, że oznacza to od razu legalizację (na zachodzie takie sklepy są od dawna i nic specjalnie się tam nie zmieniło) ale przynajmniej wytworzy się jakichś rodzaj przyzwolenia na ćpanie (legalne).

PS Jak to jest w końcu z tą niedawną ustawą delegalizującą szałwię i inne ciekawe roślinki? Jeden internetowy sklepik z sadzonkami szałwii zamknięto. Na dopalaczach.com nadal są w sprzedaży (tzn. susz i ekstrakt). Więc jak to jest? Kiedy wchodzi ta ustawa w życie?
hmm tak jak napisałem wyżej szef tych dopalaczy powiedział ,że wgłebiał się w tą ustawe i z miejsca ją ominą bez problemowo...
a co do ćpania z dopalaczy nigdy tego nie probowalem i nie mam zamiaru ale z tego co słyszałem to palenie tego przypomina zapach/smak palenia plastiku czyli jedno wielkie chemiczne gówno... teraz już wiesz dlaczego jestem za legalizacją zioła? bo jest naturalne a nie chemiczne...
Markel jest offline   Odpowiedz z Cytatem