Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2009, 20:02   #31
Disseny__
Użytkownik Forum

Disseny__'s Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Wpisy bloga: 9

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Disseny__ ma numer GG 10165026 Send a message via Skype™ to Disseny__
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)

Agnieszka, wiek 12, no, rocznikowo 13 lat. ( ; Interesuję się fotografią, mangą, anime, komputerami i muzyką. W szkole idzie mi dobrze, jedynie z matematyką mam małe problemy.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)

Jestem na forum od ponad roku, sukcesów nie miałam. Moderowałam na jednym forum, ale ono już nie istnieje.

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)

W Tibię już nie gram.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?

Chcę zostać moderatorem, ponieważ chciałabym opiekować się forum. Czasu będę miała dużo, ale dopiero po egzaminie. Często wchodzę na forum, więc problemów nie widzę. ( ;

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?

Mam niską samoocenę, ale myślę, że się nadaję. Jestem odpowiedzialna i pracowita.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?

Nie.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.

Hmm, nie myślałam nad tym. ( ;

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?

Tajemnice Rookgaardu, często tam wchodzę i widzę, że są tam ciągle te same tematy.
Grafiki, tam również lubię wchodzić. ( ;
O wszystkim i o niczym, tam jest najwięcej spamu, trzeba coś z tym zrobić.

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas

Jestem osobą odpowiedzialną, ambitną i wiem, że mam do czynienia z ciężką pracą. Forum odwiedzam często, nie mam problemów z częstym siadaniem do komputera i mam dużo czasu. Chciałabym zrobić coś dla forum.