Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2009, 21:48   #3
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Przeczytałem. Zdziwił mnie tylko fakt, że teraz Tibia***** będzie mogła zbierać informację o stronach, na jakie wchodzę. Moim zdaniem, posuwają się za daleko, zdecydowanie za daleko.

Tutaj jeszcze znajdują się dodatkowe wyjaśnienia, również intrygujące:

http://forum.tibia.com/forum/?action...4#post22670474

Przetłumaczony post przeze mnie :

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=22670474#post22670474
Witam wszystkich

Dziękujemy wam za wasze komentarze. Pozwólcie, że sprostuję kilka spraw aby uniknąć nieporozumień:

1) Paragraf drugi nie ma nic wspólnego w naszej walce z botowaniem. To znaczy, że nie będziemy używać pozyskanych danych w celu zmuszania do postępowania zgodnie z Tibia Rules.

2) W naszym interesie nie leży skanowanie jak i szpiegowanie osobistych oraz prywatnych informacji, jesteśmy tylko zainteresowani w zbieraniu informacji związanych z Tibią.

3) Nie podamy waszych danych nikomu. Pamiętajcie, że osoby trzecie są zobowiązane do ochrony danych osobowych tak samo jak my.

4) W naszej polityce prywatności, udostępniamy informację jakie dane będziemy zbierać oraz w jakim celu mogą one zostać przetworzone i użyte. Nawet jeśli nie zawiera ona listy wszystkich detali, wyjaśnia najważniejsze punkty jakie powinniście znać. Nie mamy zamiaru ukrywać ważnych rzeczy przed wami.

5) Ulepszona polityka prywatności nie oznacza, że będziecie teraz otrzymywać od nas spam. W celu większej ilości informacji, proszę przeczytajcie także paragrafy 5 i 6 w polityce prywatności (adresy e-mail używane w połączeniu ze skargami i prośbami graczy; newsletter).

6) Paragraf 6 w polityce prywatności wyjaśnia, jak odwołać waszą deklarację pozwolenia.

7) My, community managers, nie możemy dać jakichkolwiek prawnych porad i nie zamierzamy dyskutować na ten temat tutaj. Nie jesteśmy odpowiedzialni za rzeczy związane z prawem, i nie jesteśmy prawnikami.

Wasza,
Mirade
Gonzo jest offline