Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2009, 10:18   #1554
arx261
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 27 10 2008

Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diablord Pokaż post
Ostatnio jak wygrali¶my to płakali¶cie, że zadużo noob charów i nie chcecie tak walczyć. To był open na którym ciężko było biegać, ale waszych noob charów było wtedy tyle co naszych, mieli¶cie cały dzień, żeby pozbierać ludzi z różnych serverów na bitwe.
Wczoraj to wy byli¶cie ustawieni i gotowi, my zebrali¶my się bardzo szybko prawie bez przygotowania (oczywi¶cie w ostatniej chwili brakowało run na jaki¶ charach etc. i to zajeło nam najwięcej czasu). Na tym openie na prawde można było swobodnie biegać, bo noobów prawie nie było, a to, że tak szybko spierdolili¶cie na stacka, ¶wiadczy tylko o was. Na stacku zarówno nasze nooby bloczyły was (nie było ich dużo), żeby¶cie nie uciekli, a wasze nooby próbowały nas wepchnać. Dostali¶cie w dupe na OB, gdzie prawie nie było noobów, więc teraz nie płaczcie, zwłaszcza, że to wy się ustawili¶cie -.-
Ustawić to wy się ustawili¶cie na pustyni gdy nam znikły pzty na yalahar to wy dojebali¶cie że za 20 minut może wyjdziecie wiec my wylogowalismy all poszli na inne kanały inny z vt to nam się zeszło z zebraniem ludzi a rozeszli¶my się tak bo nie mieli¶my zamiaru czekać aż wy zadzwonicie po ludzi żeby dali passy i szli noob charmi, nie mów ze naszych noob charów było tyle co waszych skoro u nas na vt nikt niema dopiski mwaler etc.
albo że kto¶ chara oddaje w flow wszyscy co oddaj± chary id± na ob noobcharami do mwalowania nie mów ze tak nie jest bo wiem, byłem we flow
czyli jak tak zlookac to około 50% flow oddaje chary. U nas chary rozdaje russel i to takie co nie maja ownera. i mi nie chodzi na stacku bo tam było przejebane na maxa ale mi chodzi oto ze pokazałem na screenie jak biegniemy w wasza stronę a tu nas od północy bucha 30 noobcharów.
Poza tym wolał bym nie poruszać więcej tego tematu bo to aż zal się robi jakby¶ nie zauważył ja napisałem mojego pierwszego posta iż wk*rwiło mnie zachowanie gnojków z flow co po wygranej ob spamuja do każdego po tym jak wbili na swoje chary "DAWAJ KURWA JESZCZE RAZ!!""etc.

Ostatnio edytowany przez arx261 - 24-03-2009 o 10:30.
arx261 jest offline   Odpowiedz z Cytatem