Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2009, 14:57   #32
Stanley6a
Użytkownik Forum

Stanley6a's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Nazywam się Stanisław, w tym roku skończyłem 16 lat. Interesuje się głównie muzyką – jestem gitarzystą w metalowym zespole Guilty Act, ale też sportem – gram w tenisa, pływam oraz jeżdżę na nartach. Jeżeli chodzi o szkołę - radze sobie bardzo dobrze.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na forum jestem od 17 czerwca 2007 roku, czyli prawie dwa lata. Większych sukcesów brak. Inne fora? Support na tibiaspy.com (Agencja), przez jakiś czas prowadziłem swoje własne amatorskie forum na temat Tibii (link pw). Tworze również stronę naszego zespołu www.guiltyact.metal.pl – może to nie forum, ale chyba warto o tym powiedzieć.

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Moim największym osiągnięciem w grze jest 53 Master Sorcerer. Mogę się również pochwalić 30 Elite Knight’em oraz całą armią 20-lvlowych postaci.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Chciałbym zostać moderatorem, ponieważ przeraża mnie bałagan na tym forum i chce pomóc zrobić z tym porządek. Spędzam tutaj koło dwóch do trzech godzin dziennie, a będąc moderatorem byłoby to jeszcze więcej czasu.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Nigdy nie lubiłem się sam oceniać… Jednak myślę, że na pozycji moderatora dobrze bym się sprawdził. Lubię taką „pracę” i wiem że zapał nie minąłby mi po miesiącu.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Jest kilka pomysłów… Na pewno jednym z nich jest walka z chamstwem i niekulturalnymi zachowaniami panującymi na forum. Proponuje też wprowadzić angielską wersje strony.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
- Potwory
- Magia
- Profesje

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas.
Nie znoszę chamstwa, bałaganu, braku kultury i spamu. Chciałbym poprawić atmosferę panującą na Forum. Lubię i potrafię pracować w grupie i jeśli coś zacznę robić – robię to z zapałem i do samego końca.

Stanley6a

Ostatnio edytowany przez Stanley6a - 24-03-2009 o 20:27.
Stanley6a jest offline