Cytuj:
Oryginalnie napisane przez arx261
Ustawić to wy się ustawiliście na pustyni gdy nam znikły pzty na yalahar to wy dojebaliście że za 20 minut może wyjdziecie wiec my wylogowalismy all poszli na inne kanały inny z vt to nam się zeszło z zebraniem ludzi a rozeszliśmy się tak bo nie mieliśmy zamiaru czekać aż wy zadzwonicie po ludzi żeby dali passy i szli noob charmi, nie mów ze naszych noob charów było tyle co waszych skoro u nas na vt nikt niema dopiski mwaler etc.
albo że ktoś chara oddaje w flow wszyscy co oddają chary idą na ob noobcharami do mwalowania nie mów ze tak nie jest bo wiem, byłem we flow
czyli jak tak zlookac to około 50% flow oddaje chary. U nas chary rozdaje russel i to takie co nie maja ownera. i mi nie chodzi na stacku bo tam było przejebane na maxa ale mi chodzi oto ze pokazałem na screenie jak biegniemy w wasza stronę a tu nas od północy bucha 30 noobcharów.
Poza tym wolał bym nie poruszać więcej tego tematu bo to aż zal się robi jakbyś nie zauważył ja napisałem mojego pierwszego posta iż wk*rwiło mnie zachowanie gnojków z flow co po wygranej ob spamuja do każdego po tym jak wbili na swoje chary "DAWAJ KURWA JESZCZE RAZ!!""etc.
|
hahahhaha jestes najwiekszym debilem jakiego znam. U was nikt nie ma dopisku na vt bo russel wam zabral mozliwosc ustawiania commentow hahaha. Od kiedy sathoz i raistlin mieszkaja w bośni ,a Vincenzo biegle włada szwedzkim. To ze wy (abcoki) nie oddajecie charow to nie znaczy ,ze reszta tez tego nie robi. Bo w sumie po co komus marne 80 lvle. A co do tych gnojkow ,jak sie wyjebalem to odrazu 5 msg "DIE noob" takze daruj sobie takie komentarze ,bo sami jestescie chuja warci

.
Pozdrowienia dla Remiego - jedynego czlowieka ,który zasluguje na jakikolwiek szacunek :*
carlin.pl closed.