Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2009, 15:32   #33
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

W tak elytarnym konkursie nie może mnie braknąć

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Piotrek, lat 20. Zainteresowania - fantastyka, pisarstwo, Japonia (w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu - historia, kultura, M&A, itd.).
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
hmm. Dołączyłem się 29.08.2003 więc to już prawie 6 lat .
Sukcesy? Zależy co można uznać za sukces (a co za anty ).
Trudno coś napisać ^^'
Co do moderowania na innych stronach - jestem od ponad 1,5 roku global moderatorem na wow-tcg.pl. Przez chyba rok moderowałem HMT.pl. W momencie, gdy strona "wróci do życia" (bo teraz troche tam przyspokojnie) możliwe, że wrócę tam na stanowisko redaktora.
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
48 lvl. Gdy wyszła Tiquanda, mogłem się pochwalić huntem na każdego potwora (poza behe) jaki istniał. Poza tym nie było żadnych sukcesów.
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Dlaczego chcę zostac moderatorem? Dobre pytanie . Mam spory sentyment do tej strony. Wychowałem się tutaj i tak jakoś wyszło ;P.
Ilość czasu, któą jestem w stanie poświecić na moderację to... Minimum 1 godzina dziennie? Obecnie mam dośc sporo czasu, trudno mi mówić jak będzie za miesiąc. I choć wiem, że mógłbym na forum siedzieć i z 5h dziennie na razie, to nie ma co przesadzać z eksploatacją.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Na wow-tcg.pl adminowie są z mojej pracy zadowoleni. na hmt.pl tak samo. Więc, choć tibia.pl to strona o wiele większa, to wydaje mi się, że dam radę.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Trudno powiedzieć, czy coś mozna dokładnie nazwać konfliktem. Gimli uważa mnie za nooba i/lub idiotę, lecz jakiejś specjalnej nienawiści tu nie ma (oby ^^'). Poza tym Drom nie lubi jak go w CSie cisne. Konflikt jakiś to jest, bo broń idzie w ruch, ale czy tak poważny? Innych akcji nie pamiętam.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Niezbyt. W tibię nie gram, nigdy w mechanice nie siedziałem zbytnio, więc raczej moja kandydatura jest na faceta od brudnej roboty. Nie osobę wspierającą samą stronę.
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
OWioN, Fake, Twórczość/RPG.
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Jeśli to, co widzicie was nie przekonuje, to te słowa (w tej wypowiedzi) tym bardziej tego nie zrobią. Zwłaszcza, że tutaj z założenia jest czysta propaganda. Więc w jakim celu miałbym cokolwiek tu pisać?
No ewentualnie...
Naaah. Nie mam pomysłu.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline