Podazajac sladami mojego Mistrza~!
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Nazywam się Maciek, mam lat 17 i za miesiąc piszę maturę. Za sukces w nauce uznam dopiero dostanie się na wymarzone studia.

Interesuję się szeroko pojętą wiedzą o Japonii (język, kultura, muzyka, kuchnia, historia). Poza tym do moich "bzików" można zaliczyć sprzęt audio, numizmatykę i motoryzację.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na forum jestem już przeszło 4,5 roku. Za największy sukces mogę uznać zorganizowanie spotkania z dwoma użytkownikami forum, a także poznanie wielu ciekawych ludzi

. Większych for nie moderowałem, wiem jednak na czym polega praca moderatora oraz jak sie ona odbywa.
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
W Tibię tez gram już dobre 4 lata. Pomimo licznych przerw udało mi się osiągnąć setny poziom każdą z profesji na wielu różnych światach. Do osiągnięć mogę zaliczyć wykonanie większości questów w grze oraz co równie ważne, zawarcie kilku prawdziwych przyjaźni.
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Chciałbym zostać moderatorem, ponieważ chciałbym przyczynić się do rozbudowy i utrzymania porządku na pierwszym forum, na którym aktywnie się udzielałem, zapewne ze względów sentymentalnych ^^. Odnośnie czasu, spokojnie około dwóch godzin dziennie.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Oczywiście, że się nadaję. Zawsze staram być się konsekwentny w swoich poczynaniach, a do tego lubię pracę w grupie.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie, z każdym z obecnego grona moderatorów staram utrzymać się jak najbardziej przyjazne stosunki.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Na uwagę zasługuje nie dość aktualna baza przedmiotów, potworów i czarów. Oprócz tego uważam, że należałoby pozbyć się z forum zbędnego spamu.
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
- OWiON, w którym spędzam obecnie najwięcej czasu.
- Twórczość
- Forum ogólne
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Tak jak już napisałem, ze względu na konsekwencję w działaniach, umiejętność współpracy w grupie, punktualność i poczucie humoru.