Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2009, 17:32   #1
HeppiChinol
Użytkownik Forum

HeppiChinol's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 40+
Skille: 75+/70+
Poziom mag.: 5
Domyślny Dosc dziwna sprawa

Witam!
A wiec tak: Nie gralem przez troche w tibie (z 2 msc jak nic). Nie personalizowalem konta i nie mialem jeszcze ZADNEGO rec keya na tym koncie. No i wczoraj wbijam sobie, i jakie jest moje zdziwienie, gdzy po dwoch godzinach dostaje maila ze ktos chce zmienic maila w koncie. Proboje sie zalogowac na tibia.com, bez skutku. Probowalem odzyskac konto, lecz zmieniony zostal i password, i acc number. I tu pytanie: mam jeszcze jakies szanse? Przez miesiac moj email bedzie aktywny, wiec jest czas.
Czy moge kupic recovery key bez personalizacji konta? Czy beda jakies problemy?
Jestem gotowy zaplacic 5 eur za dwa lata gry ;]
Ogolnie to co sie dzieje:
1. Nie mam mozliwosci zalogowac sie na strone.
2. Nie moge odzyskac passow e-mailem, bo obie dane sa mi nie znane (acc number i password-hacker je zmienil)
3. Nigdy nie personalizowalem konta.
4. Pare osob moze sie spytac, skad maja adres wziasc, ale na formularzu do kupna rec keya na tibia.com w zakladce lost account? trzeba podac dane adresowe, wiec nie widze problemu.
Czekam na odpowiedzi!
17:46 Druidek Basonek [25]: MOJA MAM BIJE MNIE KRZESLEM BO NIE PILEM NIC I NIE JADLEM OD 2 TYGODNI BO CIAGLE SIEDZIALEM NA TIBI I POTEM JEJ ALFONSI MNIE ZAJEBALI A POTEMBYLA WALKA NA TALERZE JA JA RZUCILEM ZUPA ALE BYLA PRZETERMINOWANA I JEJ OCZY WYZARLO
xDD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jejku

Tam jest orc berserker i niego trzeba bic ostroznie z dobrym eq jak plate set warto kupic blue robe jak sie uzbiera jakies 50k ja za tyle kupilem bo trafilem na okazje ale wy morzecie kupic drorzej.
HeppiChinol jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.