25-03-2009, 11:32
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
Cytuj:
Aby wyrównać szanse podczas walki pomiędzy potworem i graczem dodamy 2 sekundowe opóźnienie pomiędzy kolejnymi atakami po teleportowaniu się. Oznacza to, że gdy użyjemy teleportu, zmienimy poziom, wejdziemy do pomieszczenia za pośrednictwem portalu, udamy się w podróż z NPC, użyjemy zaklęcia uniesienia lub zostaniemy wyrzuceni z domku, nie będziemy mogli atakować stworzeń ani używać zaklęć atakujących przez 2 sekundy.
Potwory będą miały teraz wystarczająco dużo czasu na zaatakowanie nas za każdym razem, gdy będziemy zmieniać poziom i czekać na możliwość natarcia na nie. Oznacza to, że tzw. 'stairhopping' nie będzie już możliwy bez kontrataku ze strony monstrum, chyba, że będziemy chcieli tylko szybko spojrzeć.
|
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, to nie bede juz mogl gsa ubic :<
Cytuj:
Nie uważacie, że niewidzialne kreatury powinny być niewidzialne dla wszystkich graczy? My tak uważamy.
|
spoko ;p
Cytuj:
Ostatnią, lecz nie najmniej ważną rzeczą, naszą wisienką na torcie będzie licznik doświadczenia, który będzie pokazywał liczbę punktów potrzebnych do zdobycia następnego poziomu. Ponadto będzie informował nas ile dostajemy doświadczenia na godzinę oraz jak długo będziemy musieli grać, aby zdobyć kolejny poziom. Obliczenia będą dokonywane na podstawie zdobytego doświadczenia przez ostatnie 15 minut.
|
w końcu \o/
Cytuj:
Wreszcie, wraz z wprowadzeniem poprawki mamy zaszczyt zaprosić was na tydzień podwójnego doświadczenia. Tak jak ostatnim razem, podwójne punkty doświadczenia będą dodawane tylko za zabicie potwora. Tydzień zacznie się wraz z zainstalowaniem poprawki i potrwa aż do zapisu stanu gry dnia 25 marca.
|
FFFFFUUUU, a akurat dziś wróciłem z wyjazdu :< :<
Cytuj:
gdzie najlepiej expić pallem na rooku?
|
Cytuj:
12:05 CM Andasstra on Askara [2]: no kurwa in here.. thats not nice-.-
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf
Cytuj:
daj, ja ci zrobie ludzika
..O
./|\
../\/
./
|
Ja przeczytalem zamiast ludzika, to "lodzika" i cale 60 sekund szukalem w tym obrazku czegos zboczonego HAHA
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mapa_Europy
Miał swoje 5 minet.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OwntibiaForFree
Nie zdziwcie sie jak anty vir bedzie wam szalal wkoncu to keylogger
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azris-
Mikolaj upil sie kakalem ;d