Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZeUs PiEkArZyK
@StagG
A Ty masz coś z głową? czy ja kurwa chociaż raz napisałem że ta muzyka pasuję do tego filmu? Nie, więc kurwa jeżeli piszesz coś do mnie, o mnie to weź pomyśl przez chwilę i zastanów się co chcesz napisać. od samego początku tego tematu ja tylko bronię Peji i jego rapu bo jest wielkim i zasłużonym MC. a cytowałem Cie bo jak kolega LoluU$ bardzo jesteś przywiązany do ssania i często wypisujesz je w bardzo nieodpowiednim miejscu co w efekcie brzmi zboczenie i załośnie...
|
Czepiałem się, bo quotowałeś "ta muzyka ssie", a ja napisałem "hh w takich filmach ssie". a to jest chyba zasadnicza różnica.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uzik3000
ssiesz to mamie suty jej wielkie andruty jebany pedale z zelem na glowie i sluchajacym muzyke bez charakteru, nie lubisz hip hopu bo jak po szkole idzie ziomek w dresie to dostajesz buta i szybciutko s*******asz w kąt, wiec nie pierdol mi swoeim słodkim pierdzeniem, wykładów o muzyce o której nic nie wiesz
|
Nie spinaj się tak bo gówno wiesz o mnie i moim życiu więc łaskawie się nie wypowiadaj o rzeczach, o których nie masz pojęcia...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uzik3000
(...) nie lubisz hip hopu bo jak po szkole idzie ziomek w dresie to dostajesz buta i szybciutko s*******asz w kąt (...)
|
Jak już tak baaardzo chcesz wiedzieć, to u nas jest dokładnie odwrotnie

)
Jesteś łysym dresem i myślisz że jesteś fajny? Idź lepiej na stadion c
***ć się z takimi jak ty.... A hh nie słucham bo po prostu nie lubię i tyle...
Jak masz kompleksy to może odwiedź psychologa?
Popisujesz się swoją kulturą i wyimaginowaną rzeczywistością, w której po za hh nic nie ma, a mnie rozwydrzone 12-sto letnie dzieciaczki zapatrzone w (...) z kompleksami nie ruszają...
Muzyka z charakterem? Hahah co ty wiesz o muzyce z charakterem?
Jak wg. ciebie to coś co leci w filmie ma charakter i pasuje jedno do drugiego to gz...
bttw. Najlepiej nie wypowiadaj się już do mnie, bo nie mam zamiaru odpisywać na twoje kolejne durne posty, w których będziesz się ślepo upierał że ta muza pasuje do tego filmu
elo ;*