Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2009, 16:29   #216
wywiady
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez asto1234 Pokaż post
Napisałem końcowego swojego posta, i nie mam ochoty sie dalej klucic, bo nie zamierzam powtarzać się. Tyle lat uczyłem sie rozwiązywać problemy, ale na tym forum nie wykazałem sie. Zakładam teraz, że zignoruje posty, ktore będą teraz pisane.. A i jeszcze jedno prawie zapomnialem, jesli grasz na arcani to chyba Ci hunta zalatawie tak sie zastanawiam no chyba ze masz jakas gildie ale to jeszcze sprawdze jesli chodzi o te sprawy to mam tam znajomych duzo
Pozdrawiam .
nie no gostek przerosles sam siebie uhauhauhauha. czytajac twoj post na ustach mam usmiech pogardy i zazenowania. nie dajac rady wygrac konfrontacji slownej ze mna, musisz przejsc do czynow, jak jakis tepy osilek? gram (a raczej gralem, bo wbijam tylko sporadycznie) od poczatku serwera i mam ogrom kumpli znaczacych cos na nim wiec nie strasz mnie takim czyms, pls.
wygralem
ale potrafie docenic twoj wklad w rozwoj naszej konwersacji i jestem swiadom tego, ze dostarczylem ci sporej dawki bezsilnosci i irytacji; tak wiec wyciagam reke na zgode. pokaz, ze masz w sobie chociaz kapke honoru.

@argen
dzieki. widac, ze znasz sie na ludziach
wywiady jest offline   Odpowiedz z Cytatem