Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2009, 16:30   #2403
marcza57
Użytkownik Forum

marcza57's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix Pokaż post
nie wszystko jest tak jak na forum, dzieli sie ono na 4 grupy ludzi czyli dla tych do piszą dla zabawy, tych co wzywają i mowia jacyto oni nie sa, tych co piszą rzeczy zgodne z tematem(podobno ta grupa istnieje, ale nie ma na to dowodów) oraz moja ulubiona grupa czyli konta-Noobchary z których sie spamuje. co do serwera jak wszyscy wiedzą gdybyśmy wygrali to by bylo ok teraz 96,5319764% ludzi wszędzie pisze ci 'jestem realem xxx masz ded hunted kurwo twoja stara nosi buty HAHAHA'. na szczęście sa jeszcze ludzie (ja i ekipaxdd) prawi którzy gnebia jak tylko mogą wlasnie takich pro elo kozakow. KU LEPSZEJ ARCANII! i w tym co napisalem jest wiecej prawdy niz myslicie. na koniec pozdrawiam ziomow w szczególności: bob, cinek oraz kazdy którzy walczy przeciwko kurestwu
Felix nie mów że walczysz o "lepszą arcanię" bo walczysz tylko o władze na serwerze. Każdy kto jest w wojnie mówi że walczy dla lepszego serwera a kiedy już odnosi sukces i zdobywa władze staje się taki sam jak i inny kto włada serwerem. Ludzi takich jest wiele Ames, Manndy to są tylko 2 przykłady. Ludzie którzy byli zwykłymi "szmatami" nagle dorwali sie do władzy i widac bylo co z tego wszystkiego wyszło. Tak jak to mówi przysłowie " dac palec a wezmie całą ręke " . Tak samo jest z Tobą Felix Nie oszukujmy się jedyną osoba która może władac Arcanią jest Luki z Jarosławia. Tylko on tutaj może trzymac porządek i bardzo słusznie. Żeby nie on to Arcania nie była by tą Arcanią która jest teraz. Jak by LR a teraz IP doszło do władzy to lepiej nie mówic co by było xD

Ostatnio edytowany przez marcza57 - 25-03-2009 o 16:31.
marcza57 jest offline   Odpowiedz z Cytatem