Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2009, 22:23   #31
StagG
Użytkownik Forum

StagG's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: @

Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
StagG ma numer GG -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez olava Pokaż post
Jezeli maja dostep do naszego komputera to tak naprawde moga robic z naszym sprzetem co chca. Np. Piszesz z swoja laska cos zboczonego to co cripsoft przy kawce sobie bedzie czytal? i myslal jaka bedzie dalsza rozmowa? albo prywatne zdjecia ? bedzie sobie "robil dobrze" jak bedzie moja laske widzial nagą? wy tam wejzcie sie lepiej za update albo za botterow a nie ;/ tak kiepsko wam idzie a takie cos odrabaliscie teraz. NIe dosc ze nic nie robia bo tak twierdze a kazdy ma prawo swoje zdanie mowic na forach to nic nie robia tylko kombinuja. Napewno to jest przeciw botom zeby wykryli ale jakim kosztem? ja osobiscie sie na to nie zgadzam i mysle co zrobic z postaciami.
Boooże nauczcie się czytać ;/

Wyraźnie piszą, że nie będą zbierać żadnych informacji poza tymi, które bezpośrednio dotyczą tibii i strony tibia.com...

btw. jak tak cię to boli, to spakuj fotki do rara, zabezpiecz 30-sto znakowym hasłem i po kłopocie

Tak jak kilka up, robicie z igły widły...

A co do tego, że nie będą używać tych info do walki z botterami to bullshit, bo z 1-dnej strony chcą ich tępić, a z 2-giej jeśli będą mieli czarno na białym kto ma bota to nic z tym nie zrobią...?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aplauz
Witam mam pytanie czy mogę zapłacić takom kartom z IPKO.Takom szarom Bankomatowąz tyłu jest PKO Expres
StagG jest offline