Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2009, 11:26   #36
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

1) Parę słów o sobie
Na imię mam Lidia, w tym roku skończę 20 lat. Interesuję się architekturą i muzyką. Lubię także czytać książki (głównie fantastyka) oraz spędzać wolny czas na lodowisku, bądź też basenie.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na tym forum jestem od maja 2007 roku. 24.07.2007 dostałam się do grupy support, w której jestem po dziś dzień. Od jakiegoś także czasu (ponad pół roku) jestem zarówno super moderatorem, jak i redaktorem hunted.pl.

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Nic szczególnego - 50 rycerzyk na świecie pvp-enforced, senior tutor (odebrany za całkowity brak aktywności - od dawna nie gram).

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Na forum zaglądam dość często - za każdym niemal razem, gdy jestem w sieci. Chciałabym móc w tym czasie robić więcej, niż samo raportowanie postów. Czas zaś... zależy. Czasem potrafię przez parę dni w ogóle się nie pojawiać w Internecie, czasem spędzam w nim wiele godzin.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Szczerze mówiąc nie lubię takich pytań. Samo napisanie podania oznacza, iż dana osoba uważa, że nadaje się na tą pozycję. Sprawdza się to także w moim przypadku. Przed wypowiedzeniem się w tym temacie zastanowiłam się parę dni, i doszłam do wniosku, że będę potrafiła pogodzić wcześniej powierzone mi zadania (gdyż nie zamierzam z nich rezygnować!) z ewentualnym nowym zajęciem.
Dlaczego? Uważam, że posiadam odpowiednie umiejętności, doświadczenie w moderowaniu forum (fakt, mniejszego, lecz skierowanego do niemal tej samej grupy docelowej), gdzie radzę sobie raczej dobrze. Staram się także nie wywoływać żadnych konfliktów i nawet na bezpodstawne odwołania odpowiadać grzecznie i cierpliwie.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie przypominam sobie żadnego większego konfliktu.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Wszelkie moje pomysły zostały niedawno przedstawione odpowiednim osobom, aktualnie nie posiadam nowych. Ewentualnie można by wprowadzić nakaz pisania po polsku (bez błędów ortograficznych), lecz na tak dużym forum raczej nie zda to egzaminu.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to
Tajemnice Rookgaardu, Zdjęcia bądź też Filmy, Poradniki..

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas.
Jeśli jeszcze nie przekonałam w powyższych punktach oraz w całej mej aktywności na forum, to w tym punkcie tego nie zrobię. Mogę jedynie dodać, iż raczej spełniam wszystkie wymagania.

Pozdrawiam, Slythia

Ostatnio edytowany przez Slythia - 26-03-2009 o 11:36.
Slythia jest offline