Cytuj:
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
|
Mam na imię Radek, kończę w tym roku 16 lat. Interesuję się historią, informatyką oraz dobrą książką. W szkole idzie mi w miarę dobrze, ale mogłoby być lepiej.
Cytuj:
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
|
Kiedyś miałem swoje malutkie forum klasowe

A na forum t.pl jestem od roku 2005, aczkolwiek to konto jest z 2006.
Cytuj:
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
|
W Tibię zacząłem grać w 2004 roku. Mój najwyższy poziom to 70+ RP (już nie pamiętam ani nicku ani lvla). Obecnie zacząłem po dwuletniej przerwie grać i posiadam 50 RP.
Cytuj:
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
|
Chce zostać moderatorem, ponieważ jest to duże forum i potrzebuje ono dobrej, zgranej ekipy. Dlaczego więc ja? Ponieważ umiem się dopasować i dobrze się czuje pracując w grupie. Co do ilości czasu to na forum zaglądam kilka razy dziennie, więc myślę, że gdybym za każdym razem poświęcił na pracę 15 minut to byłoby świetnie.
Cytuj:
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
|
Gdybym się nie nadawał to bym raczej nie składał podania. Może to stwierdzenie było mało skromne, ale chyba trzeba tak napisać. Napisałem już, że świetnie się czuję pracując w grupie.
Cytuj:
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
|
Nie licząc kilku ostrzeżeń za spam (czy raczej głupotę z mojej strony) to nie,
Cytuj:
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
|
Jak na razie to brak.
Cytuj:
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
|
OWioN, filmy, zdjęcia.
Cytuj:
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
|
Ponieważ forum potrzebuje ludzi uczciwych i sumiennych .Tak, napisałem już, ale to jest niestety smutny realizm tego forum: brak zgranej ekipy. Sądzę, że moja pomoc jako moderator wniosła by dużo skutków oraz że mój zapał nie zgasłby po tygodniu moderowania.