1) Parę słów o sobie: Bartłomiej, 19. Zainteresowania ? Wszystko czym warto sie w tych czasach interesowac. Szkoła, liceum ogólnokształcące zaocznie, pierwszy rok, wczesniej skonczona zawodowka w gastronomi. Aktualnie nie pracuje.
2) Doświadczenie na forum: od 2003 przegladam regularnie forum kilkanascie razy dziennie, nie udzielam sie bo czytajac czasami posty, musialbym troche pobluzgac, i dlatego sie powstrzymuje, zazwyczaj raport i tyle. Inne fora? Byly moderator pewnego warezu.
3) Doświadczenie w grze Tibia: 98 ms w latach 2003-2005, aktualnie 52 ed, z rok temu zrezygnowalem z pozycji senior tutora, bo poprostu nie chce mi sie juz logowac.
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?: Patrzac na aktualny "kryzys?" na forum, brakuje kogos, kto sie zajmie tym forum. Wszedzie wyzwiska, keye itp. Wystarczy przejrzeć kilka tematow w dziale zdjęcia. Na moderacje jestem w stanie przeznaczyc dziennie kilka godzin, nie naraz tylko regularnego przegladania forum co jakis czas.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego? Nie lubie odpowiadac sam przed soba, ale tak, nadaje sie, poniewaz mam sporo wolnego czasu, nie pracuje, nauke mam tylko w soboty/niedziele, a w tygodniu praktycznie od 10 do ok.16 siedze w domu, ten czas zazwyczaj poswiecam na komputer.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów? Nie, nigdy.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie. Szczerze to nie, jedynie taka mala poprawka zeby ludzie szybciej tlumaczyli newsy, bo jak po 2 dniach zostanie on przetlumaczony i oddany do uzytku to zaczyna sie spam, ze t.pl zawsze spozniona itd..
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy? Filmy,Zdjecia,Inne.
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Wszystko jest wypisane wyzej, nie ma sensu pisac 2x tego samego.
więc go w dupe słordem kłuje 
|
Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 26-03-2009 o 22:25.
|