Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2009, 00:14   #10
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Z mojego beznadziejnego technikum jest duzo łatwiej dostać się na wydziały elektroniczne, inżynierie, informatykę na Politechnice Warszawskiej, niż z liceów. Po liceum nie masz nic, to po pierwsze, a po drugie ludzie chętniej zatrudniają absolwentów techników ze względu na praktykę którą posiadają. A uczniowie techników hotelarskich mają sporą praktykę, bo od 2 do 4 klasy.

Zreszta gdyby było beznadzieją to nie wracano by do nich i nie otwierano nowych.

Btw przypomniała mi się sytuacja ostatni. Kolega z liceum, jakies tam postawione na informatyke, klasa 3.. Pytanie z mojej strony padło: Masz dysk ATA czy SATA? Odpowiedź: Co? Jak to? Praktycznie wszyscy znajomi z takich szkol "informatycznych" są ułomni na ten temat. Smutne.

@edit

A co dotego wspaniałego studium: piece of shit. Kuzyka poszła na 2letnie z fryzjerstwa. Dostała papierek i...Nic. Nic nie znaczy. Wielu fryzjerów z salonów mowiło, iż lepiej by zrobiła jakby sie na te 2 lata zatrudniła gdzieś. Jak widać praktyka czyni mistrza.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"

Ostatnio edytowany przez Gelt - 27-03-2009 o 00:16.
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem