1) Parę słów o sobie
mam 20 lat, bez problemu radzę sobie ze studiami, obecnie nie mam pracy, lubię czytać książki i koty.
2) Doświadczenie na forum
zarejestrowałem się dawno, uczestniczyłem w różnych inicjatywach, byłem aktywny itd. ostatnio w ogóle nie wchodziłem na forum. do tej pory moderowałem tylko niewielkie fora.
3) Doświadczenie w grze Tibia
grałem dawno.
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
lubię pomagać i mam sporo wolnego czasu. czynienie dobra sprawia mi satysfakcję.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
nadaję się, bo jestem inteligentny, potrafię być obowiązkowy i poświęcić swój czas.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
jakieś niewielkie pewnie tak.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
tak ogólnie uważam, że strona za bardzo się skomercjalizowała. więcej widzę informacji o koszulkach czy konkursach sms, a mniej tych rzeczywiście istotnych. niezupełnie dotyczy to forum.
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
zdjęcia, owion, potwory
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
jestem niezły.