Ani nie miałem zgłaszać swej kandydatury, ani też nie miałem nic pisać w tym temacie ... No właśnie ale, jak zawsze jest jakieś ale ...
Co do mego zgłoszenia to pozostawię to bez komentarza - jest zbędny.
Co do "miałem w tym temacie nic nie pisać".
Przecie sam temat z założenia jest bezsensowny - wywoła on więcej spamu, offtopu i wielkiego nikomu nie potrzebnego żalu niż coś dobrego.
Bo komentować to raczej można już "wyniki", niż same kandydatury, tym bardziej iż to nie użytkownicy a moderatorzy decydują kto zostanie nowym, jednym z nich.
Tak samo nie do końca wiem jak można komentować podania osób nie składając własnego ... Lub pisać podania na tak niskim poziomie.
Sorry ale taka prawda jest iż z wyborów na wybory poziom samych zgłoszeń spada tak, że aż strach pomyśleć co będzie za następne dwa wyborcze tematy ...
A wystarczy przysiąść nad podaniem, wychwalić się na tyle na ile uważa się słusznym - pisząc prawdziwie, a potem czekać na decyzje która tak czy siak zapadnie.
To że ktoś zmienia swe podanie pod wpływem czytania innych późniejszych podań to jest też kolejna zbędność, sprzeczność ...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Jedno zdecydowane veto w praktyce zamyka kandydaturę. To tak, żeby się nikt nie zdziwił.
|
No tak, ale można wybrać ze zgłoszeń kilka osób które najbardziej zaciekawiają, po czym przysiąść nad ich podaniami - a potem obojętnie czy do finału weszło 10 czy 5 osób każdemu napisać co stanęło na przeszkodzie, że się nie dostał - tak słowem wyjaśnienia, by mogła ta osoba nad sobą popracować jeśli jest to możliwe do następnych wyborów.
A Veto to dobry pomysł - ale tylko w momencie gdy forum może sobie pozwolić na opóźnienia w przyjęciu nowych moderatorów. A obecnie T.pl potrzebuje ich dość szybko, więc czasem przy minimalnym Sprzeciwie warto jednak zaryzykować.