1) Roman, 19 lat. Obecnie jestem studentem Technologii Drewna na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Interesuję się muzyką, nowinkami technicznymi oraz grami (głównie strategie, strzelanki, RPG'i oraz MMORPG'i).
2) Na forum Tibii.pl jestem już prawie 5 lat, niestety nigdy nie miałem szansy się wykazać jako moderator, jednakże zawsze starałem się być aktywnym na forum i pomagać innym graczom a także użytkownikom forum.
3) W Tibię grałem przez kilka lat, największe osiągnięcia zdobyłem na Xerenie grając Kryptonem Exile (97 EK), niestety z powodu zaistniałej sytuacji na serwerze zmuszony byłem zaprzestać gry, postać została zrookowana i dostała namelocka. Miałem też postaci na Aldorze (Lord Dreathan 62 Royal Paladin), Arcani (Dreathan 52 EK) i Berylii (Sir Dreathan 43 Master Sorcerer).
4) Chcę pomagać innym, dzielić się swoim doświadczeniem i jednocześnie uczyć się czegoś nowego.
5) Gdybym nie był pewien, to bym nie pisał podania. Bycie moderatorem nie jest łatwe, wymaga to dużej dyscypliny, stanowczości i lojalności. Jestem przekonany, że posiadam owe umiejętności.
6) Osobiście nie, dostało mi się tylko otrzeżenie za wypowiedź.
7) Myślę, że warto byłoby postarać o przywrócenie współpracy z Cipsoftem jako strony fanowskiej. Oprócz tego zauważyłem, że dział "Wydarzenia ze Świata" jest praktycznie martwy, a wg mnie mógłby stać się jednym z ciekawszych działów. Dział filmy jest mało przejrzysty, panuje tam chaos. Poszedłbym za przykładem Tibii.de i podzielił Filmy na kategorie, typu (Wojny, Player Killing, Hunting, Quests) itd.
8) RPG, OWION, Wywiady
9) Wieloletnie doświadczenie w grze, długi staż na forum Tibii.pl. Umiejętnie posługuję się językiem angielskim, także w razie potrzeby poradzę sobie bez większych problemów. Lubię także pracę w zespole, gdyż jest bardziej efektywna niż działanie w pojedynkę.