Witam
1)Mateusz, wiek 19 lat, Uczęszczam do technikum informatycznego bez konkretnego profilu. Interesuję się ogólnym pojęciem informatyki, sporty, oraz muzyką. Staram się uczyć na miarę możliwości, potrafię rozłożyć swój czas, by starczyło go na obowiązki i przyjemność
2) osiągnięcia na forum...Więc tak. Jestem kojarzoną osobą na tymże forum. Jedni postrzegają mnie negatywnie, inni pozytywnie. Staram się Reportować każdy powstały temat spam lub użytkowników którzy prezentują dość niski poziom kultury. Uważam, że każde szanowane się forum powinno mieć jasno określone zasady a użytkownicy powinni ich przestrzegać.
3) Gracz aktywny, poziom 82, posiadałem 2 konta premium na których wbiłem około 20lvl. Nie gram dla przyjemności, tylko z powodu znajomych, gdyż uważam ich za osoby wartościowe.
4) Chciałbym zostać moderatorem, ponieważ uważam, że aktualni moderatorzy potrzebują większej bądź mniejszej pomocy. Staram się składać raport na każdy temat bądź post który łamie regulamin lub jest traktowany jako spam. A zamiast dodawać im pracy - starałbym się im pomóc
5) Więc...uważam że są pewne cechy charakteru, które na pewno pomogą mi moderować działami, aczkolwiek inne będą mi w tym skutecznie przeszkadzały. Jedną z nich jest częste przekazywanie swojego zdania. Potrafię być osobą obiektywną. Jednak uważam, że ten punkt powinien zostać pominięty, gdyż to ludzie ocenią prace oraz człowieka, a nie on sam.
6) Miałem jedną poważniejszą rozmowę z jednym z moderatorów (tompior) aczkolwiek uważam, że wszystko zostało wyjaśnione. Zostałem także raz niesłusznie zbanowany, aczkolwiek szybka interwencja administratora pozwoliła zakończyć to nieporozumienie
7) powinny zostać dodane + i - za odpowiedzi w tematach. użytkownicy często udzielający się, zostają czasami pominięci, pomimo tego, iż ich posty mogły by świecić przykładem. Umożliwiłoby to rozwój forum oraz częstsze udzielanie się innych użytkowników
8)
-Zdjęcia. Jest to pięta achillesowa tego forum. Częsty spam, posty z keyloggerami oraz obrażanie innych użytkowników są na początku dziennym.
-Filmy. Masa keyloggerów które potrafią przelegiwać kilka dni.
-Newsy. Staram się być na bieżąco w świecie tibii, oraz innych rzeczy z nią związanych
9)
-Jestem w miarę starym użytkownikiem tego forum, potrafię się dogadać z ludźmi, posiadam zaletę obiektywnego poglądu na sprawę oraz sprawiedliwe ocenienie jej.
-Aktywny członek nieoficjalnej "grupy reportującej" która liczy naprawdę nikłą część tego forum.
-Znam się na php, html, bazach sql więc zawsze mógłbym pomóc przy pewnych rzeczach związanych z działaniem strony.
-Mam dobry kontakt z userami, jednakże niektórzy uważają że moje reporty są złe. Ja uważam inaczej, aczkolwiek wszystko zależy od punktu widzenia

- Mam dobry kontakt z ludźmi, potrafię się dogadać z praktycznie każdą osobą, bez względu na wiek, wyznanie czy poglądy. Potrafię doprowadzić by nawet najnudniejsza impreza przerodziła się w fajną zabawę. Uważam że bycie osobą pogodną i potrafiącą dojść do człowieka jest cechą, która jest wymagana na dobrego moderatora/administratora.
- Częsty pobyt na forum, do kilku godzin dziennie, dlatego też liczba warnowanych postów zmniejszyłaby się drastycznie.
Pozdrawiam wszystkie osoby które zgłosiły się do konkursu oraz życzę powodzienia
Majin~