Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2009, 17:04   #28417
Domith
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybak90 Pokaż post
bo ogolem wiecie jak to jest

zaczyna grac w tibie przez 1 miesiac uczy sie grac normalnie, poznaje osoby ktore po jakims czasie staja sie dla niego wazne. Gra gra widzi ze nie wszyscy go lubia wiec mysi sobie napie***le z 250 lvl to bede sznowany bo sie wbije na respa nikt mi nic nie zrobi bede kozaczkiem ;p inne dobre gildie zaczna sie mna interesowac, gra sie uklada gram coraz wiecej i nagle zycie w tipji sie wali gildia juz nie chce, koledzy odchodza dowiaduja sie ze szaruje ze jeden owner potrafi grac a 2 to tylko maszynka do frostow . nie daje sobie z tym rady mowie to sie musi skonczyc . odchodze odpowidam wszystkim bajki ze sprzedaje postac po czym po 2.5 tyg wbijam next lvl i znow zaczynam wszystko od nowa tyle ze z 233 lvl ;/. plaszcze sie przed gildia zeby mnie przyjeli ale oni stanowczo odmawiaja . Wbijam na respy aby udowodnic swoja moc ale wielkie glowno z tego wychodzi ;/

PS. Myslac ze sie zdenerwuje jak wbijesz mi na mare byles glupi ;/
Dla mnie latania za toba to dobra zabawa ;d

i jeszcze 1. gdyby 1 osoba napisala ci ze jestes 0 ok 2 ok 5 ok ale jak pol serva to gada to cos w tym musi byc

po 1 to gówno wiesz wiec sie nie odzywaj
co do gildji z tym płaszczeniem to przesadziłeś, płaszczysz to ty sie może przed scorpem gdy ktoś ci sie na resp wryje
,,mej dej mej dej dziadek mróz help plix domicz mi sie na najty wbił''

naprawdę mało wiesz o mojej osobie, a co do łowienia z pod lodu owszem jest taki sposób ale z tego co mi wiadomo nie praktykujesz go zbytnio wolisz kampić na cmentarzu w yala
ps ile esence brakuje do 3k?

pozdrów andrzeja
  Odpowiedz z Cytatem