27-03-2009, 17:16
|
|
Zbanowany
Data dołączenia: 13 01 2009
Lokacja: Kraina zamków i jednego klucza...
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel
Ani nie miałem zgłaszać swej kandydatury, ani też nie miałem nic pisać w tym temacie ... No właśnie ale, jak zawsze jest jakieś ale ...
Co do mego zgłoszenia to pozostawię to bez komentarza - jest zbędny.
Co do "miałem w tym temacie nic nie pisać".
Przecie sam temat z założenia jest bezsensowny - wywoła on więcej spamu, offtopu i wielkiego nikomu nie potrzebnego żalu niż coś dobrego.
Bo komentować to raczej można już "wyniki", niż same kandydatury, tym bardziej iż to nie użytkownicy a moderatorzy decydują kto zostanie nowym, jednym z nich.
Tak samo nie do końca wiem jak można komentować podania osób nie składając własnego ... Lub pisać podania na tak niskim poziomie.
Sorry ale taka prawda jest iż z wyborów na wybory poziom samych zgłoszeń spada tak, że aż strach pomyśleć co będzie za następne dwa wyborcze tematy ...
A wystarczy przysiąść nad podaniem, wychwalić się na tyle na ile uważa się słusznym - pisząc prawdziwie, a potem czekać na decyzje która tak czy siak zapadnie.
To że ktoś zmienia swe podanie pod wpływem czytania innych późniejszych podań to jest też kolejna zbędność, sprzeczność ...
No tak, ale można wybrać ze zgłoszeń kilka osób które najbardziej zaciekawiają, po czym przysiąść nad ich podaniami - a potem obojętnie czy do finału weszło 10 czy 5 osób każdemu napisać co stanęło na przeszkodzie, że się nie dostał - tak słowem wyjaśnienia, by mogła ta osoba nad sobą popracować jeśli jest to możliwe do następnych wyborów.
A Veto to dobry pomysł - ale tylko w momencie gdy forum może sobie pozwolić na opóźnienia w przyjęciu nowych moderatorów. A obecnie T.pl potrzebuje ich dość szybko, więc czasem przy minimalnym Sprzeciwie warto jednak zaryzykować.
|
Lepiej zajmij się Altaronem, a nie bawisz się w modowanie.
Jestem na nie 
|
|
|