Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2009, 17:25   #45
xoz
Użytkownik Forum

xoz's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

1) Parę słów o sobie.
Maciek, lat 18, uczę się w LO profil mat-fiz-inf. Interesuję się IT (software, hacking etc), fizyką, próbuję uczyć się grać na gitarze z efektami miernymi.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?).
Na forum od zimy 2005, jestem stosunkowo aktywny przez ten czas. Sukcesów praktycznie brak, moderowałem parę niewiela znaczących grup dyskusyjnych.

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.).
Grałem od listopada 2005, mam 91ek, 93ek oraz 45rookstayera. Aktualnie jestem mało aktywny w grze. Byłem senior tutorem.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?.
Ponieważ moderatorów jest mało, pracy dużo. Jestem tu dość długo i chciałbym powrotu choć ułamka dawnego "klimatu". Mam chęci by pomóc i czas też. Mógłbym poświęcić ok 2-3h dziennie.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?.
Tak, jestem summieny, uczciwy i pracowity. Nie toleruję chamstwa i głupców.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?.
Nigdy.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
-Dobrze byłoby spróbować powrócić do supported fansities;
-punkty np. reputacji przydzielane przez użytkowników;
-zmiana urlguarda na coś wygodniejszego w obsłudze np. z panelu kontrolnego użytkownika.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to.
Wydarzenia ze światów, owion. filmy.

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas.
Lubię pracować w zespole, mam niemałe doświadczenie w grze i znam angielski na poziomie. Mogę to wykorzystać dla dobra serwisu. Jestem kulturalny i miły. To tyle, nie lubię lać wody.

Ostatnio edytowany przez xoz - 27-03-2009 o 17:29.
xoz jest offline