Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2009, 18:49   #46
AkonBruth
Użytkownik forum

AkonBruth's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2009
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Akon Bruth
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 22
Skille: 49/26
Poziom mag.: 6
Domyślny

Witam

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Nazywam się Filip mam 17 (za kilka miesięcy 18 lat) lat. Interesuje się sportem szczególnie siatkówką, grami komputerowymi ( ) i nie mówie o syfie, który obecnie powstaje na rynku. Chodzę do 2 klasy LO mat-inf w Warszawie uczę się w miarę dobrze. Większość ocen to 4 oczywiście oprócz fizyki i chemi. Te przedmioty są dla mnie czarną magią. Obecnie zajmuję się pewnym tajnym projektem z bratem, o którym pewnie będzie głośno ale narazie to TOP SECRET ^^. Jak nam się uda to pochwalę się później.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Kiedyś już byłem supporterem na tibia.pl, lecz z powodu nieaktywności spowodowanej nieoczykiwaną trudną sytuacją życiową straciłem tą pozycję. Mój nick to był Wolf. Obecnie także straciłem dostęp do tego konta. Pośrednio zajmowałem się także moderowaniem forum naszego składu w CS. Obecnie stary skład się rozpadł, ale składam podanie do nowego z tymi samymi ludźmi.
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Cóź wydaję mi się, że bardzo dużo osiągnałem w Tibi, lecz wszystko straciłem przez hacka (166rp na Candii). Mam potężną wiedzę o questach typu Banshee pod Desertem czy też Hellgate Library. Jestem po rocznej przerwie, więc narazie mam jedynie postać 21 levelową, ale mam dużo znajomych. Muszę również przypomnieć sobie dużą część wiedzy Tibijskiej, która częściowo utraciłem przez tą roczną przerwe.
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Jak byłem moderatorem zajmowałem się głównie questami i Tibia Earthem i wydaję mi się, iż dobrze mi to wychodziło. Jestem w stanie poświęcić tyle czasu żeby dobrze wypełniać obowiązki i żeby nie zawalić szkoły.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Wydaję mi się iż nadaje się na tą posadę, gdyż jestem perfekcjonistą, który nie spocznie, dopóki dane zadanie nie zostanie dopięte na ostatni guzik.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Raczej nie.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Nowy dział: Quest nieskończone bądź jeszcze nie wykonane np. Język 469.
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Oczywiście questy i Tibia Earth również mógłbym tłumaczyć newsy oraz usuwać głupie posty w dziale Multimedia, lecz jeśli dostałbym inny dział postarałbym się wykonać dane zadanie jak najlepiej jeśli jednak przerosłoby to moje siły oznajmiłbym to natychmiast żeby nie marnować Waszego i mojego czasu.
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas.
Bo jestem odpowiedzialną osobą, na której będziecie mogli polegać chyba, że znów wydarzy się coś nieoczekiwanego w życiu, lecz tym razem postaram się o tym powiadomić. Pozatym miałem Senior Tutora przez 3 lata, więc niedługo na mojej nowej postaci znów odzyskam tą posadę i będę wstanie recenzować updaty .

Liczę na pozytywne rozpatrzenie tego podania.

P.S. Ryba kiedyś ze mną pracował to chyba może powiedzieć kilka pozytywnych słów .

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez AkonBruth - 29-03-2009 o 01:12.
AkonBruth jest offline