Temat: Bg 2
Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2005, 00:21   #13
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

Co tu duzo mowic, najlepsza gra Rpg jaka powstala na Pc i watpie zeby w najbzliszym czasie wyszlo cos na rynek co pobije sage Bg. Jesli chodzi o samą gre to nie ma zadnych wad, co prawda jezeli polaczyc by sposob tworzenia i rozwijania postaci z IceWind Dale 2 gra byla by GENIALNA, ale poza tym ten kta zaczol w nia grac napewno spedzil przy niej duzo czasu. Jedna z najwiekszych zalet tej gry byla ogrmona ilosc questow, fabula i ta ZA***ISTA klima gdzie nie ma w zadnej z gry. Do moich ulubionych questow zaliczam misja od krwawego barona, kula sfer, twierdza w dodatku. Najgorzej mi sie przechodzi twierdzu De' Alise wrecz nienawidze tego . Bardzo duzo gier szybko mi sie nudzi czego nie mozna powiedziec o bg , 2 przeszedlem z 4 razy i teraz mam przerwe ;]. Jesli chodzi o druzyna ktora gralem wiekszosc postaci tworzylem sam, ale pewna osoba ktora byl przesympatyczny mag o imieniu Edwin, jest to wygieta postac z powodu ogromnej ilosci czarow ktore moze zapamietac, jedynym minusem jest to ze specjalizowal sie w przyzywaniu potwrow. Bylo jeszcze pare postaci , ktore lubile na ich teksty Jan Jansen , Korgan , Minsk. jedyne co jeszcze mam do powiedzienia to to ze jesli nie grales w ta gre TO MUSISZ TO ZROBIC.
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline