Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2009, 11:40   #5139
Koras616
Użytkownik Forum

Koras616's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Świat: Empera
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
Domyślny

Moim zdaniem (wiem ze juz teraz mało kto z was sie z nim liczy) powinnismy teraz wziąć się w garść wybrac elite polskich graczy, stworzyć gildie,której moc bedzie olbrzymia - mało z was zdaje sobie chyba sprawe jak bysmy cisneli gdybysmy połączyli siły i poprostu wypowiedzieć wojne...wiem ze 90% was chciało by expić bez mieszania sie w to cale gówno ale pamietajcie ze jezeli LR z reszta kutasow bedzie tak stopniowo zajmowalo expowiska "4ever" to niedlugo zostanie nam poh, HG i dwarfy...aktualna chwila jest najlepszym momentem na jakikolwiek zryw pozniej wszystko zacznie sie powoli sypać a ludzie od nas stracą motywacje...
ss

no tak zapomniałem dodać ale jest troche nadziei na to, ze jezeli LR i reszta trafi na silnych przeciwnikow my+rst czy cos tam to wtedy Polacy z nizszymi lvlami beda mieli chwile na odsapniecie i pona*******anie lvli...

Dla mnie tibia jest tylko zabawa, mam rodzine dziewczyne i znajomych, nie martwie sie zbytnio ze moge stracic chara ale chcialbym to zrobić z honorem jesli dalej mamy expić w miejscówkach gdzie bedziemy mieć waste albo 30k/h to raczej mija sie z celem bo po 5 dniach wbijania lvla na expie 50k/h i tak nas jebnie LR które expi wszedzie gdzie chce...mamy 3 mozliwosci
1.Albo juz teraz poddać sie i sprzedac chary a tibie usunac z kompa/iść na non pvp
2.Przystąpić do wojny i ją przejebac z honorem
3.Polaczyc sily, zrobic 1 pozadna gildie bo zawsze lepsza jest wspolpraca 1 mocnej gildi niz 3-4 mniejszych i wejsc do tej wojny z pelna motywacja i zrobic to co mozemy (wszyscy wiemy ze nie tylko nas LR meczy) wydaje mi sie ze ktos do nas dolaczy napewno i nie bedzie aż tak źle...

zapewne spotkam sie teraz z falą krytki ludzi którzy grają tylko dla lvla a nie dla zabawy ale za bardzo sie tym nie przejmuje jestem gotów poswiecic sie dla was i walczyc o freedom oO

koniec z textami "mamy za niskie lvle", "trzeba jeszcze poexpic" LR nie czeka na nas expi ile sie da a my dalej sie okłamujemy ze dalsze wbijanie u nas 1lvla/char a u nich 5-10lvl/char cos pomoze
od zawsze liczymy na to ze ktos wypowie wojne za nas a my sie dolaczymy jako XX gildia ktorej sie to nie podoba..czas wziac sprawy w swoje rece i czekac az inne gildie podziela nasze zdanie i rozpocza z nami wspolprace
JEDNYM SŁOWEM WÓZ ALBO PRZEWÓZ

your's janek oO"

Ostatnio edytowany przez Koras616 - 28-03-2009 o 12:45.
Koras616 jest offline   Odpowiedz z Cytatem