Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2009, 13:01   #1618
Delarev
Użytkownik Forum

Delarev's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez arx261 Pokaż post
nie po prostu nie chcę mu się tracić czasu na pokazywanie akcji furory na waszych charach :*

HAHAHAHHA skoro to czarny to wiesz co ci powiem ?? OMFG ŻUĆ SIĘ W GÓWNO I TO JAK CHUJ ja pierdole czarny rozjebałeś mnie w tym momencie sam najpierw robiłeś AVI jak pocisneliśmy arcano na OF
po 1 primo tak jak bardol napisał, jesteś poważnie chory psychicznie (mam na myśli tekst z akcjami furory)

po 2 primo, napisałem że filmik Twojego kolegi jest subiektywny. Inteligentny człowiek domyśliłby się, że mam na myśli to, że lubię oglądać filmiki gdzie są fragi obu stron. To moja opinia na temat tego filmiku. A do rzeczy- jak byłbyś inteligentny i domyśliłbyś się tego, co napisałem powyżej, nie zbłaźniłbyś się postem, że robię filmik o Waszych fragach. Robię to co mi się podoba. Jak coś nie pasuje, nie czytaj moich postó, nie patrz na monitor, wydłub sobie oczy, zsun czapkę na oczy, zasłoń oczy rękoma itp.itd. Ja zrobiłem filmik z dobrej akcji a nie o moich wrogach. Postaraj się wysilić i zrozumieć o co mi chodzi.
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE?
19:00 Kenami [299]: fajnie ; )?
19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu?
19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz

'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd

Ostatnio edytowany przez Delarev - 28-03-2009 o 13:02.
Delarev jest offline   Odpowiedz z Cytatem