Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Ehh. Porównaj sobie epici ze Stratholme i Naxx. Popatrz na staty. Po prostu z dodatku na dodatek (a raczej z patcha na patch), musi być tego więcej, żeby ludzie mogli sprostać coraz to trudniejszym bossom. Następny dodatek będzie jeszcze prostszy, ale... Nie kłóćmy się, przecież jak coś rozgryziesz to prędzej czy później będzie to łatwe... Twoją "łatwość" rekompensują świetna fabuła dodatku, piękne widoki, przemyślani bossowie (chodzi mi o ich znaczenie i fabułę).
Idąc Twoim tokiem myślenia, każda gra prędzej czy później zrobi się za łatwa, co oznacza też nudna.
|
Heh Blizzard jak może ułatwia na razie robienie twinków

A co do bossów - wciąż nie moge uwierzyć, że Anub'arak ma miejsce tylko w 5m

. Moim zdaniem powinni zrobić z Azjol'Nerub raida przynajmniej na 10m (jak Sartha i Malygosa - jeden boss i byłoby to jakieś wyzwanie).
Ale cóż - na razie Blizz przerabia sobie lore Warcrafta na łańcuszki choinkowe i nic z tym nie zrobimy

Możemy tylko czekać na kolejne patche...
Swoją drogą, przeglądałem filmiki bitew z bossami w Ulduar i mogę powiedzieć, że zaskoczyło mnie kilku: Mimiron i Kologarn.
I wciąż czekam na testy z walk z Algalonem i Yogg-Saronem (całą resztę widziałem

)
No i najbardizej czekam na kolejne skrzydło w Vault of Archavon!
Emalon the Storm Watcher (będący nowym bossem w VoA) będzie o wiele bardziej wymagający niż jego sąsiad Archavon!
KUR... BLIZZARDZIE NIE KAŻ MI WIĘCEJ CZEKAĆ!!!