Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2009, 15:05   #940
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Który ma być na poziomie trudności rajdów TBC? Przed nerfem? Ha-ha.
Który był niczym w porównaniu do 40tek z podstawki?
Ha-ha.
Wielki znawca.
Poza tym - sadzę, że Ulduar może być dość trudnym encounterem, zwłaszcza z extra rzeczami (jak advisorzy na frayi). Nie będzie to na pewno SWP, ale nie będzie to też nieporozumienie jakim teraz jest Naxx.
Znajomy oglądał filmik z PTR i ktośtam wipe'ował na trashu (a nie były to lamerskie grupy), więc obiecujące to jest.

Cytuj:
Ale cóż - na razie Blizz przerabia sobie lore Warcrafta na łańcuszki choinkowe i nic z tym nie zrobimy
Sorka, ale to blizz wymyślił lore z warcrafta i wydaje mi się, że on wie lepiej jak co zbudować. Fakt, że są ograniczenia - przez to Azjol-Nierób nie jest olbrzymim królestwem, ale instą. Bywa. No i - to, że ci się wydaje i IYO coś powinno być takie, nie znaczy to, że takie naprawdę być powinno. To tylko i wyłącznie twoje zdanie.
Cytuj:
Pierwsze hc z WotLK robiłem w itemach z zadań (!), co w tbc czy podstawce byłoby nie do pomyślenia.
A z kolei, gdyby nie darmowe itemy za honor po pewnym czasie to w TBC musiałbys dłuugo farmić masę heroiców by dojść do etapu rajdowego. Progress Kara, a potem znowu ściana, którą dla pewnych graczy był Magni.
To można uznać, za przegięcie w drugą stronę, choć człowiek, który rajdował MC czy Naxxa wyśmieje ta opinię. I tak można się żreć cały czas.
Uwierz, ja też nie byłem przyzwyczajony, żeby na pierwsyz rajd pójść z niebieskimi itemami z q. Ale to, że ja się wychowałem w TBC (nie miałem lvl 60 rajdó w podstawce), nie oznacza, że to było jedyne słuszne. Jakie były warunki tak graliśmy. I przyzwyczailiśmy.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem