Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca
Ktoś tu wcześniej dobrze napisał, aby podania wysyłane były na PW, prawdopodobnie otrzymywał by je jeden mod i musiałby później wszystkie te podania wsadzić na forum ogólne dla modow by każdy z nich je zobaczył. Z tym z kolei trochę zachodu by było, na chwile obecna jest jakieś 45 podań, każde kopiować - katorga. Łatwiej im natomiast jest zrobić temat na forum dostępnym dla użytkowników, gdzie każdy mod bez problemu wejdzie, przeczyta i odda swój głos.
|
Wiesz jeśli chcę się rezultatów i porządków to nie było by to złe rozwiązanie.
No ale zgłaszanie powinno być publiczne, ale już samo podanie "ukryte".
Wiesz 45 podań ... niech do jutra będzie 60 podań ... Czy to aż tak naprawdę dużo do kopiowania ??
Przy czym niektóre można wywalić - po ich przeczytaniu ... bez potrzeby kopiowania, wiadomo o które chodzi.
Ps. O podaniach na PW pisał chyba Ryba

.
Nie wiem ale wydaje mi się iż kiedyś nie było takich tematów na zostanie moderatorem - ale mogę się mylić.
Wydawało mi się iż osoby które się nadawały były pytane o to na PW ... przecie ekipa rządząca wie kto i co robi dla i na forum.
Wiadomo wtedy więcej osób się udzielało, teraz czasem osoby są na forum i wysyłają raporty ale już nie dyskutują.
Na początku strony wbrew wszystkiemu można było się wykazać szybciej niż teraz bo było wiele, wiele więcej pracy na forum i ze stroną.
Ale wtedy też i konkurencja była większa oraz ilość wolnych miejsc ...
Ale jaka to była radość jak Hege, Thor i inni powoli zostawali być doceniani na forum

.