Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2009, 16:15   #5155
albi150
Użytkownik Forum

albi150's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
Domyślny

Zaczne od sprawy Kanadyjczykow

No wiec, DD został sprzedanym, mam kontakt z właścicielem ale on na*******a non stop w Halo 3 na xboxie i zadko kiedy odpisuje mial mi niby dac passy i wogole ale ostatnio jak z nim gadalem doszedl do wniosku ze jebie tibie,
Onehero(old owner dd)- powiedzial ze jak jest akcja napisac mu, on pomoze zawsze
Cleante- nie ma pacc, jak mu go zasponsorujecie przypuszczam ze wroci
Darin Nydeon- powiezyl chara Edneyowi gdyz ma czas grac tylko w weekendy ze wzgledu na szkole
Juntness- powiedzial ze jest winien polakom przysluge, mam mu dac znac kiedy ma kupic pacc, on i jego team kupia pacc na miecha i mamy miesiac zeby cos zdzialac wspolnie pokazac ,ze jest jakas szansa

Co do Okona.
Nie dziwie sie mu ,ze chce wbic lvl expic i wogole, tez bym chcial. Ale sie pytam co ci kurwa to da, ty wbijesz swoj zajebisty 200lvl, lr bedzie malo same 300lvl w gildi i co wtedy otworzysz oczy i powiesz "jest pora na wojne" bo wyexpiles pro chara. Zastanow sie kurwa, wszyscy wiemy ,ze lr od*******a i przegina teraz jest ostatni dzwonek zeby cos z tym zrobic rst+malkavian+ nem nie po expi sobie, polacy tez zbytnio z tego co widac zato lr na*******a pelna para.

Co do Polakow ktorzy chca wejsc w ta wojne
Wezcie sie kurwa ogarnijcie wpierw, bo bedzie jak ze mna, pisze mi pol polakow ze wchodzi w wojne za tydzien, to ja wbilem z wyprzedzeniem, a tu nagle psikus zachcialo sie im expic i zostalem sam w tej wojnie. Jak macie sie wjebac w te wojne to kurwa trzeba nam kogos typu LECHA WALESY! (heeHUEHUEHEU) Solidarnosc \o/. A tak powaznie to wpierw niech sie zadeklaruja chetni i wogole, ja zapraszam o 22 na ts pogadac na ten temat zainteresowanych (nie kurwa ciekawskich tylko tych co chca cos zrobic) Przed 22 wrzuce wam ip ts etc.

P.S.
Stawiam ze TB podkuli ogon "wuff wuff"

Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet
Balar Freeman [66]:bo latali za mna
Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz

13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp

20:14 Chayos Knight [35]: your my hero

03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis

17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo?

Ostatnio edytowany przez albi150 - 28-03-2009 o 16:18.
albi150 jest offline   Odpowiedz z Cytatem