Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SirFlovv
Gdzie zarobić 55rp i też dobrze poexpic 
|
-Piraty yalahar zarobek rzędu 4-6k/h zależnie od szcześcia, exp z rsami i bohami ;]Exp średni.
-Arena yalahar (mutated raty) , tutaj exp dobry, ale różnie bywa z lootem, ja swoim 60 rp nigdy nie byłem na -, jak nic nie poleciało to z gp i halberdów się zwracało, gdy poleciał spellbook +1 mlvl lub towerka to spory zysk.
-Barby duży camp - ogromny zarobek, ale najlepiej prytaszczyć sobie tu w bagu z 70-100 rsów, żeby posiedzieć dłuuuugo, ok. 5k/h zarobku w gp. Exp nienajgorszy, często zajęte..;/
-Worker golemy - jeśli masz dobry skill i będziesz sobie radził z pojedyńczym lurowaniem na dużym respie to poty nie powinny zbytnio "schodzić'. Zarobek tu jest ogromny, raz w 1 h zarobiłem tu 30k.;] Exp miodzio , możesz tu mieć 80k/h
Możesz jescze z blessed wooden stake na vampach siedzieć.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jansar14
61 lvl knight FACC 73/71 eq:g armor,demon shield,boh,crusader helmet,k legs,mystic blade.
|
hmmm.. facc.
na pewno mintwallin, obowiązkowo z obsidian knife'm, okolice orc fotress lub poziomy -1, 0 ,+1, venore dragon lair, całe elf fotress, cały cyclops camp (-1 i -2), mt sternum -1 całe, tomb pod mt sternum(weź jakieś runki na ghosty), dc -2 i możesz próbować za tp (ryzyko waste), guardy z "crusowej" kopalni. To tyle, po więcej wskazówek pisz na GG : 8312173.
Zazwyczaj podane przeze mnie expowiska są zajęte, ale może której będzie wolne.
Pozdrawiam