1) Nazywam się Robert i mam 15 lat (w kwietniu skończę 16). Nie mam specjalnych zainteresowań. Po prostu interesuję się wszystkim po trochu, ale jeśli miałbym wybrać coś szczególnego to chyba literatura i gry fantasy. W tym roku stanę się absolwentem gimnazjum, a na dzień dzisiejszy średnia nie jest mniejsza niż 4.0.
2) Jestem na forum dość długo. Znam panujące tu zasady. Staram się nie przesadzać z ilością postów. Udzielam się również na innych forach (czasem nawet angielskojęzycznych). Mam małą kolekcję wygaśniętych warnów. Na ty forum nie osiągnąłem zbyt wielu sukcesów. Kiedyś byłem moderatorem na prywatnym forum mojej szkoły, które już nie istnieje

.
3) Gram prawie tyle ile jestem na forum. Gram nie po to aby tylko expić i ,,noł lajfić" tylko po to, aby poczuć przyjemność z gry. Obecnie posiadam 133 RP. Staram się, aby Tibia nie była ważniejsza od nauki.
4) Chcę zostać moderatorem po to, aby walczyć z plagą rozprzestrzeniających się kont rozsyłających angielskie posty i linki. Chciałbym również znowu poczuć jak to jest być moderatorem. Czas jaki może będę przeznaczał na moderowanie będzie nawet spory gdyż mam dużo czasu wolnego.
5) Mam już niewielkie doświadczenie co do tych spraw. Staram się sumiennie wywiązywać od obowiązków. A poza tym, gdybym nie czuł się na siłach nie pisałbym podania, prawda?
6) Nie przypominam sobie aby z jakimś skakał sobie do gardeł. Mam 5 warnów za wyrywkowe łamanie regulaminu.
7) Chętnie zobaczyłbym na tym forum dział PBFa prowadzonego w klimacie tibijskim i nie tylko.
8) Jest to dość trudna decyzja, ale wybrałem:
-Inne
-Mainland
-Profesje
9) Gdybym stał się nowym moderatorem starałbym się (jak napisałem wyżej) wywiązywać się z obowiązków sumiennie i odpowiedzialnie. Chciałbym przyczynić się rozwojowi się strony. Staram się pisać zwięźle, na temat i (przeważnie) bez błędów. Jestem dość kreatywny i twórczy, a w pisaniu postów, wspomagam się wyobraźnią.