Nie mam ochoty tu pisac ale jak widze moich braci blizniakow wypowiadajacych sie tutaj to juz dla nich cos napisze
@Kate
Ty tu jestes nowa , nic nie wiesz co sie dzieje w tej wojnie ktora trwa nie znasz reali. Wypnij piers i jako dumna polka wejdz w wojne. Dla mnie to bedzie swiadectwem Twojej glupoty. Stajesz na gruncie ktorego nie znasz - nie wykazujesz podstawego instynktu ktorym kieruja sie zwierzęta
@Maly Stas
Walcz walcz walcz, rst Cie nie wezmie a widac jak nem twarto walczy
@Keme
Kiedys Cie nie lubialem ale zaczynam widziec u Ciebie w kroku wystajace jaja, szacun
@Kenti
Hell Union Z Darinem
Malvarkian z Lord Pirra
RST
NEM ... z zydem
+ Kanada Death Druydem i Cleante ktorry wroca tylko wtedy gdy Polacy dojda do wojny.
Jest ekipa?
Jest.
Z tym ze o pvp pojecie tu ma tylko RST a ono nie chce wspolpracowac z reszta, no z czescia HU i Malk, ale to z jednostkami, więc:
Jest ekipa?
NIe ma
@Hodoku
Zgadzam się z Korasem.
I to chyba wszystko co mozesz zrobic.... a no jeszcze placz na forum
@MoreseQ
RTS + Polacy + Kanada vs LR = LR BB :*
2 sprawy: Co to jest RTS a po drugie opowiedz mi na czym bazuja Twoje przemyslenia, uzyles kalkulatora i dodales lvle ?
@Koras
Czekam az beda derby Polski Wisla - Legia i pseudokibole Wisełki sie wjebia na weekend do Kozienic i zajma je na weekend zeby poimprezowac i nie bedzie mogl nikt z domu wychodzic a wy bedziecie z podkulonymi ogonkami siedziec w domach i sie okłamywac ze wszystko jest ok AUHaHAUhAUhAUha
:*
Po pierwsze to Ty zdecydowales ze bedziesz sharowal z aquinem wpusciles go do gildii ktora ja protegowalem bez mojej wiedzy za moimi plecami on 2 dnia zrobil dym i tym doprowadzil do jej rozpadu , miej do siebie pretensje za sytuacje ktora ma miejsce, bo do kogo, do mnie ?
|