Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2009, 21:15   #5187
Okonius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice

Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

@Ola

"15:02 Ayra Tiger [142]: LR zamknelo Yalahar na weekend dla siebie
15:02 Ayra Tiger [142]: Ja to szanuje"

Tekst miesiąca haUShAshuasuAHuhA

A akcja roku jest to ze wszyscy na mnie na*******acie a kazdemu z was ratowalem dupe za nic, potraficie pisac jak macie problem bo zle bry was bija potem nawet dziekuje nie napiszecie a jak raz sie na was wypne i nie pomoge to sa wlasnie takie akcje. A tak co do samego textu to ja se yalahar i tak wyrucham dla swoich jak bede chcial

A teraz niech każdy sobie zada pytanie "czemu podkulą ogonki" i mamy odpowiedź jacy są "Pro" Polacy.

Akoin ma racje jedne za wszystkich, wszyscy za jednego lub wyjdzie pospolita dupa..

Ludzie tacy jak on kiedys pisali wiersze a nie chodzili na wojny.

Robal masz racje, ale moim zdaniem postawa Okonia jest nie fair w stosunku do jego "przyjaciół" tzn. Korasa i Seby.. A zresztą Rafał zawsze pozował na "obrońce uciśnionych" więc po co teraz zdejmuję tą maske? Moim zdaniem u wszystkich swoich "fanów" stracił autorytet, a mniemam, że wielu ich miał. Ja tam już sie nie wtrącam, kłóćcie sie dalej, róbcie wojny które i tak nie wypalą, bo nie potraficie się połączyć i stworzyć jednej pożadnej ekipy, jak to wyżej Kasia napisała "zawsze się ktoś wyłamie" Pozdro ode mnie i od Toha i życze powodzenia w dalszych działaniach.

i ty chcesz mnie uczyc wiernosci ? Uczucia przynaleznosci ? Nie walenia w chuja ? Stracie autorytetu ?? Niech niewinni podniosą kamień a Ty sie módl zeby nie rzucili w Ciebie

@Aquin

Co do Okona.
Nie dziwie sie mu ,ze chce wbic lvl expic i wogole, tez bym chcial.

No wiem , robiles chara . Schuncili Ci go teraz expisz justin a aquin retired, wielki lider, wodzu prowadz !

Ale sie pytam co ci kurwa to da, ty wbijesz swoj zajebisty 200lvl, lr bedzie malo same 300lvl w gildi i co wtedy otworzysz oczy i powiesz "jest pora na wojne" bo wyexpiles pro chara. Zastanow sie kurwa, wszyscy wiemy ,ze lr od*******a i przegina teraz jest ostatni dzwonek zeby cos z tym zrobic rst+malkavian+ nem nie po expi sobie, polacy tez zbytnio z tego co widac zato lr na*******a pelna para.

Gdzie od*******a ? jakos nie zanotowalem na GC

@Kenti

Ci co chca dojsc do wojny niech robia po prostu chary ...
Jak bedzie duzo ludzi to zadne TB nie bedzie potrzebe

Word
Okonius jest offline   Odpowiedz z Cytatem