Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2009, 22:06   #2435
Partyzant_Felix
Zbanowany

Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
Partyzant_Felix ma numer GG 3458037
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cecepa Pokaż post
i okazuje sie jakim jestes debilem, zmieniles pasy swojemu najwiekszemu koledze ktory ci ufal a ty wolales przylizac dupsko i zmieniles mu pasy zeby sie potem chwalic jak go wykiwales i jak brylujesz inteligencja bo udalo ci sie rozwiklac zagadke jak sie pasy zmienia. a co do kulenia to ty kulejesz w real chyba skoro tylko ciagle f5 na forum naciskasz i jarasz sie jak ktos cos napisze bo mozna odpisac i sie przylansowac przed dyda melka czy tam fayterem. jak myslisz ze fayter cie rozdziewiczy na wakacje to sie mylisz bo wydaje sie on byc jako tako normalny i mimo ze dupolizem i nie ma jaj to charakter ma spoko
takich glupot to chyba batboil by nie pisal. nie znasz sprawy a sie wypowiadasz, pici expil z 10 lvl na 15 na Mavao, jak moglem przylizac dupsko zmieniajac mu passy, lol. nie naciskam ciagle f5, jednak lubie pisac na tym forum i fakt czesto odswierzam + co jakis czas sprawdzam z telefonu czy ktos moze nie odpisal. dlaczego mam lansowac sie przed dyda melka? co ty pierdolisz chyba sam siebie nei czytales ziomek. co do faytera to jest moj no mysle ze moge nazwac przyjaciel, net netem a jednak juz sie dlugo znamy, moze i by mnie rozdziewiczyl ale dupci mu nie dam. pozatym pozostaje pytanie CO NA TO CINEK?????? a co do ciebie to juz chyba rozwiazane

lafa 21:46:23
ladnie cie pici tyr
lafa 21:46:25
tyra
lafa 21:46:25
na forum
lafa 21:46:29
jak pocieraka

ajjjjj nie czytalem 'twojemu najwiekszemu koledze' takowego mam w rl, natomiast jakby patrzec na tibie to: bob, cinek, cien, relid, kamil w., filipg, popas, czajnik, qbol, burdziel, erwajn, drane, modis, casperius dedbringer, arkasz, hmm ciap, duzo duzo wiecej

Ostatnio edytowany przez Partyzant_Felix - 28-03-2009 o 22:15.
Partyzant_Felix jest offline   Odpowiedz z Cytatem